Charter Albania - Hotel Vivas, cu plecare din Bucuresti

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotelul Vivas este situat langă plaja cu nisip si are o piscină in aer liber. Oferă acces WiFi gratuit, un restaurant si camere cu aer conditionat si balcon. Centrul orasului Durres se află la 3 km.

Toate camerele au baie cu dus, uscător de păr si articole de toaletă gratuite. Fiecare unitate de cazare este dotată cu TV si minibar.

Micul dejun tip bufet bogat poate fi savurat la restaurantul Hotelului Vivas, care are o terasă de vară. Langă piscină si pe plajă există sezlonguri si umbrele, unde oaspetii se pot relaxa.

Hotelul oferă o sală de sport, facilităti de tenis de masă, terenuri de volei pe plajă si un teren de joacă pentru copii. Terenuri de tenis se găsesc la 20 de minute de mers pe jos.

In apropiere există oportunităti de ciclism si canotaj. Oaspetii au la dispozitie o parcare privată gratuită si pot inchiria masini si biciclete.

Autobuzele care circulă frecvent spre centrul orasului au statie in fata hotelului. Amfiteatrul roman din Durrës, unul dintre cele mai mari amfiteatre din Peninsula Balcanică, se află la 3 km. Aeroportul orasului Tirana este la 35 km.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Vivas, Durres, Albania