LOCALIZARE

Hotel Tuxpan Varadero este situat la 9km de Delfinario Varadero la aproximatriv 9,2km de Cueva de Ambrosia. Aeroportul International Juan Gualberto Gomez se afla la aproximativ 28,8km distanta.

FACILITATI

Acest hotel este la 650m de plaja.
Hotelul ofera o piscina exterioara.
La acest hotel exista o echipa de entertainment care ofera spectacole live. 
Hotelul are un centru spa care ofera diferite tipuri de masaje de relaxare.
Exista un Kids Club unde copii vor desfasura activitati distractive si creative.
Acesta pune la dispozitie parcare.

RESTAURANT

Exista unitati de alimentatie cu specific local si international. Bauturi reci, calde, cu alcool sau fara pot fi servite in restaurantele si barurile hotelului. Restaurantul hotelului ofera bufet cu preparate speciale pentru copii.

CAMERE

Toate camerele pun la dispozitie: balcon, aer conditionat, wifi, televizor, baie private dotata cu cabina de dus sau cada de baie, uscator de par, seif.

Standard Room Garden View - are capacitate maxima de 3 persoane.
Standard Room Ocean View - are capacitate maxima de 3 persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion Bucuresti-Istanbul/Istanbul-Havana 2022-2023 Bucuresti - Havanna; ; ; Avion Havana-Istanbul/Istanbul-Bucuresti 2022-2023 Havanna - Bucuresti; Package commission; Promo Sale, locuri limitate!

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Budapesta catre Tuxpan, Varadero, Cuba