Trefon Hotel-Apts

Isl Crete Rethymno Greece
isl. Crete-Rethymno vezi pe harta

Camere

  Facilitati camere: chicineta, aer conditionat, telefon, TV, acces la internet Wi-Fi (gratuit),  seif (contra cost), cada/ dus, uscator de par, balcon.   Studio (~26 mp) Cameră spațioasă în plan deschis. Pat dublu sau 2 paturi de o persoană și canapea.
Superior Studio (~28 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea, saltele anatomice, plan deschis.
Apartments 1-Bedroom Superior (~45 mp) Dormitor separat, living cu chicinetă. Paturi duble sau 2 paturi de o persoană și 2 canapele. SAU camere pe 2 nivele - la nivelul inferior - 2 canapele, zonă de luat masa, bucătărie; la nivelul superior există un pat dublu sau 2 paturi de o persoană, saltele anatomice.
Apartments 2-Bedrooms Superior (~60 mp) Un dormitor cu pat dublu, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoană, living cu chicinetă. Pat suplimentar - canapea / pat standard / pat pliabil.
Apartments 2-Bedroom Standard (~45-50 mp) Un dormitor cu un pat dublu, al doilea dormitor cu 2 paturi de o persoană, un living cu o chicinetă SAU camere pe 2 nivele - la nivelul inferior - o bucătărie, o zonă de luat masa; la nivelul superior - 2 dormitoare, un pat dublu și 2 paturi simple; 2 băi, 2 balcoane.   Serviciul de curatenie in camere - zilnic, schimbarea lenjeriei de pat - de 2 ori pe săptămână.
Distanta fata de mare: 0 m

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Trefon Hotel-Apts, Creta, Grecia