Ziua 1. Bucuresti – Londra

Check-in si imbarcare pe aeroportul din Bucuresti Otopeni cu destinatia Londra. Tur de oras in capitala Angliei pentru a vizita cele mai importante obiective turistice: Palatul Buckingham, Big Ben, Westminster Abbey, City of London si Tower Bridge. Seara, transfer pentru cazare la hotel in zona Londra.

 

Ziua 2. Londra – Oxford – Liverpool*

Mic dejun. Se viziteaza anticul oras universitar Oxford. Plecare spre Liverpool, orasul legendarei formatii Beatles si capitala culturala Europeana. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, tur organizat cu ghidul, care include principalele atractii turistice*. Seara, cazare la hotel in zona Liverpool.

 

Ziua 3. Lake District – Glasgow

Mic dejun. Plecare spre Parcul National Lake District si oprire pe malul lacului Windermere. Plecare mai departe spre Glasgow. Tur de oras in Glasgow. Seara, cazare la hotel in zona Glasgow (Scotia).

 

Ziua 4. Glasgow – Loch Lomond – Edinburgh*

Mic dejun. Plecare spre capitala Scotiei, Edinburgh. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, tur organizat cu ghidul*. Atractii turistice: Centrul Vechi Medieval, „Orasul Nou Georgian”, Castelul Edingburgh si Royal. Se continua circuitul cu o oprire la cel mai mare lac din Scotia, Loch Lomond.  Seara, cazare la hotel in zona Glasgow.  

 

Ziua 5. Belfast (Irlanda de Nord) – Dublin (Irlanda)

Mic dejun. Se continua clalatoria pe coasta de vest a Marii Britanii spre capitala Irlandei de Nord, Belfast. Tur panoramic al orasului. Plecare spre Dublin. Timp liber la dispozitie pentru plimbari individuale sau, optional, tur organizat cu ghidul, care include principalele atractii turistice*. Seara, cazare la hotel in zona Dublin. 

 

Ziua 6. Dublin – Tara Galilor – Chester

Mic dejun. Plecare spre Tara Galilor. Tur panoramic si oprire la castelul Conwy, situat in nordul tarii. Se continua calatoria spre Anglia, unde se viziteaza cetatea medievala Chester, cunoscuta pentru fortareata sa construita in perioada romanilor. Seara, cazare la hotel in zona Midlands.

 

Ziua 7. Bristol – Bath – Stonehenge

Mic dejun. Plecare spre vibrantul oras-port Bristol si Bath, renumit pentru izvoarele sale romane incluse in patrimoniul UNESCO. Ambele orase se pot vizita pe cont propriu sau optional, intr-un tur organizat cu ghidul local*. Se continua calatoria cu o vizita la impresionantul monument preistoric de la Stonehenge. Seara, cazare la hotel in zona Londra.

 

Ziua 8. Londra – Bucuresti

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru check-in si imbarcare pe cursa cu destinatia Bucuresti Otopeni. 

 

*Servicii optionale neincluse in pret:

• Tururi de oras optionale in Liverpool, Edinburgh si Dublin: fiecare 45 Euro/ persoana

• Pachet 3 tururi de oras: 129 Euro/ persoana

• Supliment demipensiune (7 cine): 169 Euro/ persoana

• Intrare la Stonehenge: 20 Euro/ persoana

• Excursie optionala Bristol & Bath ( se achita doar la fata locului )

 

Grup minim pentru realizarea circuitului: 30 persoane*
 

• CONDITII DE PLATA:
- La inscriere se achita un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil in caz de anulare
- Diferenta de 70% se achita cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii excursiei

• CONDITII DE ANULARE:
- 30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 30 de zile inainte de plecare
- 100% penalizare pentru anularea cu 30 – 0 zile inainte de plecare sau no show

vezi mai multe

Circuite cu avionul din Bucuresti catre Circuit Anglia - Scotia - Irlanda, Toate locatiile, Marea Britanie

Verifica tarife si disponibilitate