Aeolos Hotel 7 nopti Samothraki autocar 2020


Localizare:

Hotelul este situat langa plaja din Kamariotissa, principalul port al insulei, si la sase kilometri de orasul Chora, capitala insulei. Construit la poalele muntelui Saos – al treilea ca inaltime din intreaga Grecie, cu varful Fengari – la o altitudine de 300 de metri, asezarea are forma de amfiteatru si este strajuita de un castel medieval. 


Categorie:

3*


Facilitati hotel:

Unitatea de cazare are receptie deschisa non-stop, lounge, fax/copiator, aer contitionat, terasa la soare, gradina, terasa si bar. Wi-Fi este gratuit in tot hotelul. 


Facilitati camere:

Camerele sunt dotate cu camerele au balcon cu vedere la mare sau la gradina, aer conditionat, incalzire, televizor, frigider, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, fier de calcat, serviciu de trezire, acces la internet Wi-Fi. Camere allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! ATENTIE! TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT PANA IN PORTUL ALEXANDROUPOLI! DE ACOLO, TURISTII SE IMBARCA PE CONT PROPRIU PE FERRY, IAR PE INSULA TRANSPORTUL PANA LA HOTEL, ESTE, DE ASEMENEA DATORIA EXCLUSIVA A TURISTILOR!

vezi mai multe

ATENTIE! TRANSPORTUL ESTE ASIGURAT PANA IN PORTUL ALEXANDROUPOLI! DE ACOLO, TURISTII SE IMBARCA PE CONT PROPRIU PE FERRY, IAR PE INSULA TRANSPORTUL PANA LA HOTEL, ESTE, DE ASEMENEA DATORIA EXCLUSIVA A TURISTILOR!

Transport autocar clasificat pentru curse internationale pana in Portul Alexandroupoli
Cazare si masa conform unitatii de cazare ;
Insotitor de grup.

vezi mai multe

Taxa de statiune (se achita la fata locului);
Taxele de intrare la obiectivele turistice
Asigurare Travel (medicala+storno)
Alte taxe si cheltuieli personale

vezi mai multe

din din Craiova catre Aeolos Hotel, Samothraki, Grecia