Oferte, vacante Istanbul

Istanbul este o destinatie de vis, un loc aflat la limita dintre civilizatiile si culturile europene si orientale. Conectand cele doua continente, orasul ascunde straturi peste straturi de istorie, cultura, culori si arome. Totul in Istanbul spune o poveste, de la arhitectura, pana la preparatele culinare. Orasul este rapid si nu doarme niciodata, insa vei gasi intotdeauna o gradina linistita, o ceainarie sau o moschee unde te poti aseza si relaxa in voie.

Alege o vacanta Istanbul all-inclusive de la Komsi Travel si beneficiaza de cele mai mari avantaje! Agentii Komsi Travel ti-au pregatit o serie de obiective pe care nu le poti rata, precum si super-activitati pentru intreaga familie. Fa-ti o rezervare la Komsi si bucura-te de toate avantajele unei vacante in Istanbul!

Acest oras este incarcat cu atractii turistice, de la ruinele antice, palatele si moscheile cunoscute in toata lumea, pana la barurile unde iti poti petrece intreaga dupa-amiaza fumand din narghilea, sau magazinele nesfarsite din Marele Bazar. Cu atatea obiective turistice in apropiere, cu siguranta nu vei putea sta pe loc in Istanbul! 

Descopera legaturile unice dintre lumea antica si lumea de astazi, viziteaza sit-urile arheologice si apoi bea un ceai alaturi de cele mai prietenoase pisici. Descopera o lume pe cat de galagioasa si aglomerata, pe atat de relaxata si calduroasa! Alege o vacanta la Istanbul de la Komsi Travel si pregateste-ti bagajele! 

Propunerile noastre :

Vacante in Istanbul - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle