Oferte, vacante Cappadocia

De la explorarea tinuturilor din nacela unui balon cu aer cald, pana la aventurile din orasele caverna ale regiunii, Cappadocia este zona perfecta pentru cei dornici de senzatii tari! Aceasta regiune nu trebuie sa-ti lipseasca de pe lista daca esti pasionat de aventura si de peisaje care sa te lase fara respiratie. Fa-ti rezervarea acum si pregateste-te sa pornesti in explorarea acestei zone superbe, cu atat de multe atractii turistice! 

Turcia este cunoscuta pentru specialitatile culinare delicioase, pe care le poti degusta tot anul, insa Cappadocia debordeaza de restaurante cu localnici prietenosi, care sunt gata sa te invite sa te infrupti din preparate. Nu uita sa incerci kebab-ul la ceaun, o metoda inedita de gatire si prezentare, specifica acestei zone!

Nu poti vizita Cappadocia fara sa faci un traseu in balonul cu aer cald. Excursiile au loc la rasarit, iar sentimentul pe care il ai atunci cand te ridici de la pamant alaturi de alte 50-100 de baloane, in lumina blanda a soarelui care incepe sa contureze relieful din jur, este cu adevarat de nedescris. 

Asadar nu mai sta pe ganduri si fa-ti o rezervare pentru Cappadocia la Komsi Travel! Agentii Komsi ti-au pregatit cele mai surprinzatoare itinerarii, care bifeaza atat obiectivele descrise mai sus, cat si multe alte aventuri! Largeste-ti orizonturile si descopera o alta fata a Turciei, cu agentia de turism Komsi Travel!

20px

Recomandarile noastre

20px
20px
Vacante in Cappadocia - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle