Oferte, vacante Side

Side

Side, Turcia, este un oras de coasta excelent pentru relaxare impreuna cu cei dragi, cu plaje insorite si ape turcoaz. Te poti bucura de cele mai bune oferte de vacanta impreuna cu Komsi Travel, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti o rezervare acum!

Fiind una dintre cele mai cautate statiuni din Turcia, Side are foarte multe de oferit turistilor, de la sporturi acvatice, la excursii pentru vizitarea multelor ruine din apropiere. Te poti relaxa la un spa, poti face parasailing si bai in ape minerare sau poti organiza un picnic impreuna cu cei dragi, intr-unul din multele spatii destinate.

Probabil ca printre cele mai importante atractii turistice din Side, Turcia sunt ruinele romane. Acest oras s-a ridicat pe locul unui centru comercial roman din secolul al III-lea. Poti vizita astfel multe obiective, precum Templul lui Apollo, Templui Atenei, amfiteatrul, agora sau sistemul de apeducte.

Descopera o veritabila nestemata a turismului si pregateste-ti bagajele, deoarece Komsi Travel se va ocupa de restul! Planifica-ti concediul perfect cu un sejur in Side, Turcia! Avand atat de multe activitati la indemana, cum ai putea refuza? Potrivit oricarei varste, acest oras este deja cunoscut pentru specialitatile gastronomice delicioase, pentru meniurile excelente si bogatia de mirodenii, din care poti cumpara si tu in bazarul local!

Alege o vacanta pe cinste si fa-ti o rezervare la Komsi Travel! Bucura-te de momente de relaxare, aventuri in explorarea ruinelor si mult timp petrecut la plaja! Alege un hotel de 5 stele all-inclusive si beneficiaza de oferte deosebit de competitive, cu Komsi Travel!

Propunerile noastre :

Vacante in Side - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle