Oferte, vacante Belek

Belek

Komsi Travel iti ofera una dintre cele mai bune oferte de sejur in Belek, Turcia. Daca esti in cautarea relaxarii, a odihnei si a sporturilor de tot felul, statiunea Belek din Turcia este destinatia ideala! Lasa-te sedus de minunatiile pe care le ascunde orasul, de la civilizatii precum bizantinii, turcii selgiucizi sau chiar din era romana! Poti vizita multe moschei si minarete, precum si monumentalul teatru Aspendos! Belek este o comoara in adevaratul sens al cuvantului, gata sa iti ofere din secretele sale!

Ce spui de un turneu de golf? Belek, Turcia, este destinatia perfecta pentru cei care iubesc acest sport! Beneficiind de 5 terenuri diferite, de unde poti observa panorama intregii zone, aceasta statiune este ideala pentru cei indragostiti de sporturi! Alaturi de acestea, poti descoperi o foarte bogata fauna si flora locala, habitate acvatice, dar si dune de nisip, toate pe un fundal istoric deosebit! Vino la Komsi Travel si cauta cele mai bune oferte de vacanta in Belek, perfecte pentru orice buzunar!

Rezerva acum pachetul care ti se potriveste, pregateste-ti bagajul si vino cu noi intr-o aventura de neuitat! Alege o veritabila vacanta cu mare, soare, mancaruri delicioase si multa distractie! Descopera frumusetile Turciei alaturi de Komsi Travel si fii gata sa te intorci acasa cu amintiri dintre cele mai memorabile!

Propunerile noastre :

Vacante in Belek - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle