Oferte, vacante Alanya

Alanya

Oferind un mix unic de relaxare, istorie si aventura, statiunea Alanya, Turcia, este perfecta ca destinatie de vacanta! Asezat intre Marea Mediterana si Muntii Taurus, acest oras este o adevarata comoara ascunsa a Turciei! Castelul impresionant, ridicat in secolul XIII vegheaza deasupra plajelor superbe, iar strazile vechi ale orasului sunt de-a dreptul mirifice!

Descopera oferta de vacanta in Alanya, Turcia de la Komsi Travel si fa-ti o rezervare acum! Profita de preturile deosebite si vino intr-o veritabila aventura in acest oras cochet si foarte primitor! Aflat in centrul Rivierei Turcesi, Alanya are un climat deosebit de placut, cu 310 zile insorite pe an, astfel ca poti sa te asiguri ca vei avea parte de un bronz superb! Nu uita nici de baile turcesti, denumite si “hammam”, perfecte pentru un concediu relaxant!

Cea mai buna perioada pentru a vizita Alanya, Turcia este intre lunile iunie si decembrie, perioada in care apa marii este calda, iar temperaturile pot atinge chiar si 31 de grade! Bucura-te de zilele luminoase alaturi de cei dragi si rezerva-ti un sejur la Komsi Travel!

Iti plac sporturile acvatice? Atunci alege oferta de vacanta in Alanya, Turcia de la Komsi Travel! Poti practica orice doresti, de la parasutism, pana la plimbari cu planorul, sau poti alege sa vaslesti pe o placa de surf de la rasarit si pana la apus! Fa o vizita la corabia piratilor, cumpara-ti cele mai exotice mirodenii de la bazarul din oras sau relaxeaza-te in voie la unul dintre hotelurile all-inclusive! Optiunile sunt nelimitate, asa ca pregateste-ti bagajele si vino alaturi de Komsi Travel intr-o aventura de neuitat!

Propunerile noastre :

Vacante in Alanya - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle