Oferte, vacante Lesbos

Fiind a treia cea mai mare insula a Greciei, Lesbos (Cunoscuta si ca Lesvos in dialectul localnicilor) imbina perfect peisajul cu multe plaje nisipoase, paduri dese si livezi de maslini. Alege o vacanta in Lesbos alaturi de Komsi Travel si bucura-te de orele relaxante petrecute pe plaja sau la una din tavernele din apropiere, care se mandresc cu meniuri delicioase! Te vei adapta indata la ritmul incet al insulei, care imbie la desfatare si la multe ore de odihna! 

Lesbos a fost intotdeauna o destinatie preferata de artisti, scriitori si romantici. Acest lucru nu este de mirare, daca ar fi sa luam in calcul toate minunatiile intalnite pe insula: sate traditionale, paduri de conifere, castele medievale, o mare varietate de pasari si flori salbatice (cea mai mare din toata Europa), fructe de mare, muzee care includ numeroase piese extraordinare, hoteluri pentru orice buzunar si oameni dintre cei mai prietenosi. 

Opteaza pentru o vacanta in Lesbos si fa-ti rezervarea la Komsi Travel. Printre atractiile turistice naturale se numara si o padure pietrificata, dar si izvoarele termale, cunoscute de mii de ani in toata regiunea pentru efectele curative. 

Aceasta insula infrunzita nu seamana cu altele din Grecia, probabil si din cauza ca nu a fost atat de afectata de turismul masiv. Astfel, daca esti in cautarea unui sejur in Lesbos, aceasta este ocazia perfecta pentru a-ti rezerva din timp la Komsi Travel! Cu mancaruri delicioase, plaje superbe, paduri de pini si milioane de maslini, Lesbos este cu adevarat o destinatie de vis pentru turistii de oriunde!

Vacanta in Lesbos Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle