Oferte, vacante Lefkada

Una dintre cele mai populare destinatii in Grecia este insula Lefkada. Cei care au trecut deja prin aceasta experienta pot confirma ca oferta de vacante Lefkada este cu adevarat magica! Apartinand Insulelor Ioniene si aflata pe coasta de vest a Greciei, acest paradis imbie la relaxare deplina, fiind o destinatie ideala pentru tinerii indragostiti sau pentru familiile cu copii. 

Atractia principala a acestei insule este reprezentata de plajele superbe! De aceea, decizia de a cauta cele mai bune oferte de vacante Lefkada este printre cele mai bune pentru un sejur extraordinar! Relaxeaza-te, petrece timp in natura, mergi la plaja si simte-te ca intr-un concediu pe cinste! 

Pe langa plajele neasemuite, poti inchiria o masina pentru a beneficia de peisajele superbe ale insulei. De la satele ascunse in munti, pana la muzeele foarte interesante (exista si un muzeu al gramofoanelor si radiourilor in zona), acum ai la dispozitie atractii ideale pentru toate gusturile si varstele!

Daca doresti, poti petrece putin timp si in capitala Lefkadei, cu stradute inguste si case traditionale. Nu uita sa gusti din specialitatile regionale, deoarece sunt absolut delicioase! Viziteaza Castelul Agia Mavra, construit de francezi in secolul al XIV-lea. Daca temperaturile ti se par prea ridicate, poti oricand sa optezi pentru o scurta excursie la Cascada Dimossari, locul perfect pentru a te racori intr-o zi calduroasa de vara! Alege oferta de vacante Lefkada si da startul unei experiente de vis!

vezi mai mult

Vacante in Lefkada Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle