Oferte, vacante Creta

Cauti destinatia ideala pentru relaxare? Alege oferta de sejururi Creta de la Komsi Travel! Aceasta superba insula adaposteste adevarate relicve ale trecutului, iar peisajele splendide si marea stravezie te vor transporta intr-o lume de poveste! 

Fiind cea mai mare insula a Greciei, Creta este situata in sudul continentului, fiind in aparenta o mica insula muntoasa. In realitate, insa, aceasta a fost locuita de oameni inca de acum 130.000 de ani, iar templele si palatele de o rara frumusete vin sa confirme acest fapt. Lasand la o parte istoria, Creta de astazi are sute de plaje cu tot atatea specificuri, precum si mici sate peste care timpul parca nu a trecut. Asadar, fie ca vrei sa ai parte de relaxare impreuna cu familia, fie ca iti doresti sa prinzi rasaritul soarelui intr-unul din cluburile de la marginea marii, oferta de vacante Creta de la Komsi Travel le cuprinde pe toate!

Creta este o insula in care cultura este pusa la loc de seama. Alaturi de palatul din Knossos, cunoscut pentru mitul Labirintului si al Minotaurului, exista multe amprente lasate de civilizatiile care au poposit pe insula. De la porturi venetiene, pana la manastiri vechi, unde calugarii inca produc si vand vinuri si ulei de masline, influentele diverse pe care aceasta insula le-a cunoscut sunt astazi parca mai vii ca niciodata!

Putem face o mentiune speciala si in cazul mancarii din Creta! Aceasta este printre cele mai usor de recunoscut din Grecia, motiv pentru care iti recomandam ofertele de sejururi in Creta all-inclusive! Fa-ti rezervarea la Komsi Travel si bucura-te de plaje superbe, soare stralucitor si o vacanta pe cinste!

Propunerile noastre :

Vacante in Creta Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle