Oferte, vacante Atena

Atunci cand esti in cautarea celei mai atractive oferte pentru un sejur in Grecia, ia in calcul si oferta de vacante Atena! Acest oras magnific ascunde multe surprize turistilor. De la arta stradala si mancarurile incredibile, pana la cartierele colorate si muzeele deosebite, capitala Greciei are ceva pentru oricine! De aceea, pentru a profita la maximum de escapada ta, alege cea mai buna oferta de vacante Grecia de la Komsi Travel! 

Biletele de intrare la principalele obiective turistice din Atena au o valoarea modica, astfel ca vei putea vizita tot ce iti doreste inima cu doar cateva zeci de euro! De la explorarea Acropolisului, pana la tichete de intrare in Agora Romana, Vechea Agora, Libraria lui Hadrian sau Scoala lui Aristotel, vei avea nevoie, mai degraba, de timp pentru a le vizita pe toate! 

Agora Antica a fost construita in sec VI i.e.n., fiind la acea vreme centrul comercial al Atenei. Probabil ca in aceasta zona l-ai fi cunoscut acum cateva mii de ani pe Socrate, ai fi dezbatut subiecte filosofice cu Aristotel sau ai fi baut un ceai cu Platon. Astazi, la doar cativa pasi, poti gasi un alt centru de interes pentru vanatorii de suveniruri: Flea Market-ul din centru, ideal pentru orice impatimit de shopping in vacante Grecia. Poti gasi aici suvenirul perfect pentru cei de acasa, la preturi pentru toate buzunarele! Asadar, alege oferta de excursii Grecia si fa-ti rezervarea din timp la Komsi Travel, pentru un sejur incredibil!

vezi mai mult

Vacante in Atena Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle