Vacante, sejururi, excursii Portugalia

Oferte Portugalia

Cauti destinatia perfecta pentru vacante? Portugalia este una dintre alegerile de top ale agentiei de turism Komsi Travel! Poti opta pentru o excursie in Portugalia, care bifeaza toate obiectivele importante, precum Lisabona, dar si orasul Porto, Obidos, Alcobaca sau Evora, ori pentru vacante in Portugalia pe insulele Azore!

Fiind plina de cetati, turnuri si fortarete din Evul Mediu, Portugalia este un loc superb, o mica nestemata ascunsa a vechiului continent european. Vei ramane foarte placut surprins la vederea oraselor vechi, in care viata nu pare sa se fi schimbat de sute de ani. Multe dintre aceste orase, alaturi de monumentele si cladirile lor fac parte din patrimoniul UNESCO. Spre exemplu, in localitatea Evora, ai posibilitate de a vizita faimosul Templu Roman, care dateaza din sec I e.n., fiind un obiectiv pe care nu trebuie sa il ratezi daca faci o excursie in Portugalia.

Insulele Azore, mici petice de plaja si verdeata aflate in Oceanul Atlantic, dispun de unele dintre cele mai frumoase statiuni, imbinand perfect autenticitatea cu spiritul modern. Alternativ, daca iti rezervi un circuit, vei avea parte de una dintre cele mai relaxante vacante in Portugalia! Fiecare sat sau oras are un aer distinct, fiind asezari unice in Europa, care te vor captiva indata cu frumusetea lor!

Putem spune cu mana pe inima ca Portugalia ne-a cucerit inca de la prima vizionare. Avand toate ingredientele unei excursii memorabile, amintirile dobandite in urma unei vacante in Portugalia sunt pe drept incomparabile! Fa-ti rezervarea la Komsi Travel si descopera o tara magica, unica in Europa!

Propunerile noastre :

Vacante in Portugalia - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle