Oferte, vacante Sharm El Sheikh

Inconjurat de ape cristaline si de peisajul magic al desertului, Sharm El Sheikh este, in prezent, una dintre cele mai populare destinatii din Egipt! De aceea, Komsi Travel iti pune la dispozitie o super-oferta de vacanta Sharm El Sheikh, la un pret deosebit de competitiv! Vino sa te relaxezi intr-unul din hotelurile de 4 si 5 stele, scufunda-te printre recifuri si bucura-te de momente de neuitat in compania celor dragi! 

Cu toate acestea, o vacanta in Sharm El Sheikh nu presupune doar plaja si baie in mare. Exista o gama larga de activitati pe care le poti intreprinde, de la safari-uri in inima desertului pana la explorarea ruinelor care domina malurile Nilului de milenii intregi! Iar daca esti un impatimit al turismului religios, muntele Sinai este la scurta distanta de statiune! Poti vizita in desertul Sinai si Manastirea Sf. Ecaterina, una dintre cele mai vechi din lume!

Cunoscut si drept "Orasul Pacii", datorita conferintelor care au avut loc aici, Sharm El Sheikh este un adevarat paradis, peste care pluteste o aura de mister si romantism. 

Adolescentii si cei mici se vor delecta cu aceasta vacanta in Sharm El Sheikh! Este greu de crezut ca, in urma cu mai putin de 40 de ani, aici era doar o mica asezare de beduini. Astazi, in Sharm El Sheikh poti intalni un adevarat centru al distractiei, cu activitati pentru oricine, indiferent de varsta. Poti face patinaj pe gheata, bowling sau lua parte la activitatile care abunda in zona! Fa-ti bagajele si rezerva-ti o vacanta in Sharm El Sheikh, o escapada perfecta de la stresul si tumultul orasului!

vezi mai mult

Propunerile noastre :

Vacante in Sharm El Sheikh - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle