Circuit - Croaziera pe Nil

Vacanta in Egipt Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Croaziera pe Nil

Fara Fluviul Nil, nu ar fi existat Egiptul. Descopera civilizatia care s-a ridicat pe malurile sale si care inca mai dainuie dupa mai mult de cinci milenii! Alege o croaziera pe Nil de la Komsi Travel si fii martor la unele dintre cele mai importante edificii cu care se mandreste intreaga cultura a mapamondului! De la ruine ale Egiptului Antic, pana la viata moderna a locuitorilor care isi duc traiul pe malurile batranului fluviu, Nilul iti va oferi privelisti si amintiri de neuitat!

O croaziera pe Nil este modul ideal pentru a vizita majoritatea obiectivelor turistice importante, precum templele de legenda ale Luxorului, orasul Aswan, Edfu sau Kom Ombo. Incepe aventura in Cairo, cu vizita piramidelor si a Sfinxului care vegheaza in apropiere, dupa care opteaza pentru cel mai minunat mod de a vizita acest tinut stravechi: o croaziera pe Nil, la bordul unei ambarcatiuni luxoase! Patrunde in magia desertului si admira panorame de vis, satuce colorate si multe constructii care au rezistat cu succes trecerii timpului!

Komsi Travel ti-a pregatit cele mai avantajoase oferte pentru a vizita Egiptul, care pot include si o croaziera pe Nil! Bucura-te de o aventura incredibila, in compania anticului fluviu, si pastreaza amintiri incredibile alaturi de cei dragi! Alege si tu o croaziera pe Nil de la Komsi Travel si nu vei regreta nicio secunda!