Abu Dhabi

Stiai ca…?

Cu toate ca Dubai este capitala Emiratului Dubai, nu este si capitala federala a Emiratelor Arabe Unite, acest titlu apartinandu-i orasului Abu Dhabi. Modern si cosmopolit, Abu Dhabi este un oras dinamic, orientat catre activitati culturale diverse. 

Orice excursie in Abu Dhabi trebuie sa includa si o vizita la Louvre Abu Dhabi, un muzeu urias, care adaposteste o mare parte din cele mai frumoase lucrari artistice din toate timpurile. Desigur, un factor important este si arhitectura islamica, de o magnifica opulenta. Avand influente din toate perioadele imperiilor islamice, cu fatade din marmura alba, moscheile si alte simboluri arhitecturale din Abu Dhabi cu siguranta iti vor taia rasuflarea!

Cauti o excursie in Abu Dhabi plina de adrenalina? Pe insula Yas te distrezi la superlativ! Un bonus special pentru impatimitii raliurilor este ca aceasta insula adaposteste pista de curse pentru Abu Dhabi Grand Prix. La o aruncatura de bat, poti simti si tu adrenalina cu unele dintre cele mai faimoase circuite de montagne-russe, de la Ferrari World, pana la Warner Bros World, perfecte pentru adulti si copii deopotriva!

Fa-ti rezervare la Komsi si profita de oferta de excursii Abu Dhabi! Alege momente de relaxare pe plaja, plimbari printre cladiri magnifice sau curse pline de adrenalina! Descopera cele mai bune oferte din acest sezon si opteaza pentru o excursie in Abu Dhabi, un oras-simbol pentru Emiratele Arabe.

Propunerile noastre :

Vacante in Abu Dhabi - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle