Vacante, sejururi, excursii Emiratele Arabe

Oferte Emiratele Arabe Unite

O vacanta in Emiratele Arabe nu se poate compara cu nimic din ce ai vazut pana acum! Dubai este deja un oras de legenda, cu arhitectura sa indrazneata si stilul impunator, caracteristici care impletesc perfect mostenirea beduinilor cu abordarea arhitectonica ultramoderna. Descopera un oras multifatetat, plin de stralucire si lumina, dar si de traditii vechi de secole intregi. Alege un sejur in Emiratele Arabe si pregateste-te ca asteptarile tale sa fie depasite!

Fa-ti rezervarea la Komsi Travel, beneficiaza de o relaxanta vacanta in Emiratele Arabe si te vei indragosti la prima vedere! Din momentul in care aterizam, experienta ta va fi wow! Iar activitatile pe care le poti intreprinde in Dubai sunt nenumarate! De la plimbari pe camile si safari-uri in desert pana la seri cu preparate locale, asezonate cu belly-dancing, sau vizite in cele mai impunatoare cladiri din lume, o excursie in Dubai ti le poate oferi pe toate!

Bucura-te de cele mai frumoase peisaje, vazute de la etajul 124 al unei dintre cele mai impunatoare cladiri din lume, Burj Khalifa, sau reimprospateaza-te in jurul fantanilor sale dansatoare! Ia cina la bordul unei barci traditionale, sub stralucirea misterioasa a stelelor! Komsi Travel iti ofera o ocazie nemaipomenita de a vizita un loc unic in lume, asa ca rezerva-ti un loc si vino alaturi de Komsi intr-o vacanta de vis in Emiratele Arabe! Iti garantam un sejur pe cinste, care abunda de magia Orientului, perfect pentru orice varsta si perioada din an. Fa-ti rezervarea acum!

Propunerile noastre :

Vacante in Emiratele Arabe - vezi toate ofertele Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle