Sejur

Malta

Qawra / Mellieha / Valletta

MALTA 2019 - Charter AIR MALTA, plecare din Bucuresti

8 zile / de la 419 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 16 mai - 24 octombrie 2019
Categorie cazare: Hotel 4* - 5*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 

SEJUR MALTA 2019

 

PLECARE : 16 mai - 24 octombrie 2019

Zbor Direct Charter AIR MALTA - 7 Nopti

 

 

 

VARIANTE DE CAZARE / TARIFE INFORMATIVE :

 

 

BELLA VISTA 4* Qawra     HB   de la 419 euro / pers

PERGOLA HOTEL & SPA 4* Mellieha     BB / HB   de la 465 euro / pers

SOLANA 4* Mellieha     BB / HB   de la 480 euro / pers

SANTANA 4* Qawra     BB / HB   de la 480 euro / pers

SORADA 4* Qawra     AI   de la 550 euro / pers

DOLMEN 4* Qawra     HB   de la 585 euro / pers

EXCELSIOR GRAND HOTEL 5* Valletta     BB / HB   de la 719 euro / pers

SEASHELLS RESORT AT SUNCREST 4* Qawra     AI   de la 770 euro / pers

 

 

NOTE:
1. TARIFELE SUNT EXPRIMATE IN EURO, PE PERSOANA
2. CHECK-IN-UL SE FACE LA ORA 14:00, CHECK-OUT-UL SE FACE LA ORA 11:00

 

TARIFUL INCLUDE :

•    BILET AVION CURSA CHARTER BUCURESTI OTOPENI – MALTA – BUCURESTI OTOPENI

•    TAXE AEROPORT - 95 EURO/PERS. ; PTR COPII 0-1.99 ANI (INFANTI) SE ACHITA 25 EURO
•    TRANSFER AEROPORT – HOTEL SI RETUR – 15 EURO

•    BAGAJ DE CALA 20KG/ PERSOANA
•    BAGAJ DE MANA 10 KG/ PERSOANA
•    7 NOPTI / 8 ZILE CAZARE CU MASA CONFORM OFERTA
•    ASISTENTA TURISTICA IN LIMBA ROMANA INCA DE PE TIMPUL ZBORULUI
 

NU SUNT INCLUSE :
•    ASIGURAREA STORNO SI MEDICALA DE CALATORIE

 

EXCURSII OPTIONALE:
CROAZIERA IN MARELE PORT SI PRANZ IN MARSAXLOKK
TARIF: ADULTI  50 EUR, COPII 35 EUR (PRANZUL INCLUS IN PRET)

O excursie relaxanta dar splendida pe mare care va va dezvalui frumusetea Marelui Port – punct strategic controlat de cuceritorii arhipelagului timp de trei mii de ani. Timp de aproximativ 1,5 ore vaporul inchiriat exclusiv pentru noi ne conduce in cele cinci brate, sa admiram o realizare arhitecturala coplesitoare: cea mai fortificata capitala din lume din timpuri medievale pana la cel de Al Doilea Razboi Mondial – Orasele Cavalerilor Ioaniti. Dupa plimbarea pe mare traversam insula cu autocarul, si ajungem in Marsaxlokk- cel mai vechi si vestit sat pescaresc din sudul Maltei – cu o istorie de doua milenii, cand barcile fenicienilor au acostat aici, dar ce are legutara chiar si cu istoria Romaniei – Marsaxlokk are o atmosfera aparte: portul este populat de barci colorate, inzestrate cu insemne pagane si simboluri crestine, satul conserva farmecul trecutului, dar nu ascunde nici cicatricele dobandite in urma perseverentei omului fata cu marea.
 
TURUL CAPITALEI VALLETTA- CULTURA, ARTA, RELIGIE, POLITICA, RAZBOI
TARIF: ADULTI 45 EUR, COPII 35 EUR (BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE)

Excursia noastra de baza, pe care nu trebuie sa o ratati, va invita sa descoperiti cel mai important simbol de pe harta arhipelagului: capitala Valletta. Capitala culturala europeana in 2018, orasul vechi de peste 450 de ani poarta mandru numele celui care a salvat Europa crestina in marele asediu din 1565. Cea mai fortificata capitala din lume, cuibul Cavalerilor Ioaniti adaposteste peste 30 de biserici, peste 300 de monumente, auberge-urile ordinului, strazi inguste, bulevarduri cu vitrine elegante, restaurante cochete. Turul nostru pietonal, pe langa obiectivele de maxima importanta asterne lumina si pe detaliile care de obicei raman ascunse vizitatorilor. Vom vizita Co-Catedrala Sf. Ioan Botezatorul, care este printre cele mai decorate biserici din Europa, cu cea mai importanta panza din secolul 17., Decapitarea, opera lui Caravaggio, Palatul Marilor Maestrii, dar prin prisma explicatiilor complexe, o sa descoperiti si lacase de cult, bastioane si metereze, piatete, gradini, alei... La final o sa va bucurati de timp liber pentru cumparaturi, terase, restaurante

TURUL INSULEI GOZO
TARIF: ADULTI 60 EUR, COPII 40 EUR (FERRYBOAT & PRANZ INCLUSE IN PRET. OPTIONAL PLIMBARE CU BARCA 4 EUR.)

“ESENTELE TARI SUNT IN STICLUTE MICI”; aceeasi parere o veti avea dupa ce vom vizita mica insula GOZO. Obiective: 1: VICTORIA, capitala insulei si “CITADELA” cetate stil arab unde s-au aparat arabi, normanzi, ioaniti, britanici, dar si inchizitia din Roma. 2: „XLENDI” fost sat pescaresc, acum statiune turistica, unde vom fi serviti cu masa de pranz. 3: „TA PINU” biserica facatoare de minuni, loc de pelerinaj pentru nenumaratii credinciosi. 4 „STANCA CIUPERCILOR”, „MAREA INTERIOARA”, loc feeric unde marea, de un albastru turcoaz, si stancile aramii ne vor da un spectacol de neuitat. 5. FONTANA, satul spalatoreselor, unde vom degusta produse traditionale si vom face cumparaturi.
 

TRADITII MALTEZE, LUX SI RELAXARE
TARIF: ADULTI 45 EUR, COPII 25 EUR (PRANZUL SI INTRAREA LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET)

In Rabat vom vizita Palatul Wignacourt, CATACOMBELE SF. PAUL si biserica dedicata acestui loc venerat de crestini. Dupa vizita ne vom relaxa intr-un restaurant unde vom fi serviti cu bucate gusotase, stropite cu vin maltez. Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei, mai mult bijuterie decat oras medieval, un loc raomantic si armonios, cu Catedrala Sf. Paul si cetatea locuita, Orasul Tacerii.
 

TUR PANORAMIC SI PRANZ IN ST. JULIANS
TARIF: ADULTI 50 EUR, COPII 30 EUR (PRANZUL INCLUS IN PRET)

Va propunem sa incepem noul an, cu dreptul, motiv pentru care va invitam intr-un tur bogat in informatii despre cultura si istoria acestui mic stat european. In incheierea acestui tur, vom savura un pranz in St. Julian’s – cea mai animata statiune a Maltei.
 
VITTORIOSA, GROTA ALBASTRA, TEMPLE MEGALITICE
TARIF: ADULTI 40 EUR, COPII 30 EUR (BILETELE LA OBIECTIVE INCLUSE IN PRET. OPTIONAL PLIMBARE CU BARCA 8 euro)

Descoperim Sudul Maltei, taramul traditiilor si obiceiurilor vechi, pastrate aproape cu sfintenie.
Vizitam Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Descoperim un loc misterios: Hagar Qim, unde primii oameni care au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti dar si sediul inchizitiei papale.rezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten