Sejur

Israel

Eilat

ISRAEL EILAT 2018 zbor direct WIZZ AIR!

8 zile / de la 438 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 04 februarie, 21 februarie si 07 martie 2018
Categorie cazare: Hotel 3* - 4* - 5*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 

ISRAEL EILAT Iarna - Primavara 2018 zbor direct WIZZ AIR !

 

Plecari din Bucuresti, pachete 7 nopti / 8 zile

Date de plecare : 04 februarie, 21 februarie si 07 martie 2018

 

Eilat este o populara statiune turistica aflata in cel mai sudic punct din Israel, la Marea Rosie. Datorita climei este un oras al verii eterne, cu veri toride, fiind preferat indeosebi de turistii europeni in lunile de iarna, cand media temperaturilor este de 27 de grade.
Eilat ofera o uimitoare gama de atractii turistice si activitati pentru intreaga familie: plaje superbe, snorkeling si scufundari, unele din cele mai bune restaurante din Israel si viata de noapte palpitanta.
Orașul a fost infiintat în 1949, odata cu sfarsitul razboiului de independenta și ridicarea "pavilionului de cerneala". Numele biblic al lui Eilat era Etzion Gever iar numele arab al Eilatului era Umm al-Rashrash.
Observatorul subacvatic din Eilat a fost deschis în 1974 si a fost prima atractie de acest gen din lume la acea vreme. Eilat este unul dintre putinele orase din Israel, cu un recif de corali, cel mai nordic din lume. Eilat este orasul turistic numarul unu in Israel motiv pentru care se bucura de numeroase scutiri de taxe, cea mai cunoscuta fiind scutirea de TVA.
Ocuparea medie la Eilat este de 70% pe tot parcursul anului, fiind cu adevarat un oras unde turismul litoral nu ia pauza. Jumatate din sejururile de peste noapte din Israel sunt in orasul Eilat. In fiecare an aproximativ 3 milioane de turisti viziteaza Israelul.

 

 

Variante de cazare, tarife informative de persoana in camera dubla, valabile pentru prima plecare !

 

AQUAMARINE 3*   Mic Dejun   de la 438 euro/pers

AMERICANO 3*   Mic Dejun   de la 541 euro/pers

LA PLAYA 4*   Demipensiune   de la 604 euro/pers

CAESAR 4*   Demipensiune   de la 638 euro/pers

PRIMA MUSIC 4*   Demipensiune   de la 661 euro/pers

CROWN PLAZA 4*   Demipensiune   de la 741 euro/pers

RIMONIM EILAT 5*   Mic Dejun   de la 804 euro/pers

HERODS 5*   Mic Dejun   de la 1159 euro/pers

 

 

Orar de zbor informativ (poate suferi modificari), compania WIZZAIR:

Bucuresti 07:40 –  Eilat 10:30/ Eilat 11:05 – Bucuresti 14:10

 

SERVICII INCLUSE:
- transport avion, zbor direct Bucuresti – Eilat si retur, compania WIZZAIR;
- taxele de aeroport in valoare de 95 Euro/persoana (pot suferi modificari);
- un bagaj de mana de maxim 10 kg care trebuie sa se incadreze in dimensiunile impuse de compania aeriana;
- check-in la aeroport gratuit;
- 7 nopti cazare si masa conform ofertei;
- transfer aeroport – hotel – aeroport;

 

NU SUNT INCLUSE:
- serviciile de catering in timpul zborului
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (optionala)
- excursiile optionale

 

Va rugam sa acordati atentie urmatoarelor aspecte in momentul in care faceti rezervari pentru EILAT:
1. Se poate calatori in Eilat, Israel cu pasaport simplu electronic (valabil 5 ani) sau pasaport turistic de tip vechi (valabil 10 ani).
2. Pasapoartele trebuie sa fie valabile cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. In momentul in care faceti rezervari, va rugam sa verificati valabilitatea pasapoartelor​

 

INFORMATII UTILE INAINTE DE CALATORIE VALABILE PENTRU CETATENII ROMANI:
- Documente necesare calatoriei pentru cetatenii romani: pasaport simplu electronic sau turistic de tip vechi valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara
- Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa aiba pasaport individual simplu electronic si sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-l insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. In cazul minorilor insotiti de un singur parinte sau alt adult este necesara si imputernicire tradusa in limba araba si supralegalizata.   In cazul in care numele de familie al copilului nu coincide cu numele de familie al ambilor parinti, acestia trebuie sa prezinte la serviciul frontiera certificatul de casatorie. Este obligatia turistilor sa verifice valabilitatea documentelor de calatorie si sa se asigure ca detin toate actele necesare calatoriei. Agentia nu raspunde in cazul in care documentele sunt incomplete sau nu sunt valabile.

 

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
• 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
• 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
• 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 7 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

 

TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
• 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, agentia isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

OBSERVATII:
-  Pentru infanti (0 – 1,99 ani) se achita pretul mentionat in tabel, pretul pentru patut de infant la hotel (daca este cazul) si taxe de aeroport 95 euro/pers.
- Clasificarea pe stele a hotelurilor din oferta este cea atribuita oficial de autoritatile de resort din Dubai.   Aceste standarde sunt specifice pentru Dubai si nu corespund sau nu pot fi echivalate cu standardele din alte tari. Facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale
- Descrierile hotelurilor cuprinse in acest material sunt valabile la data tiparirii ofertei; in consecinta, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele neconcordante in privinta facilitatilor hotelului sau ale camerei.
- Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
- In ultima zi de sejur, camerele de hotel se elibereaza la ora 11:00 dimineata.

- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera de hotel, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, prosoape la plaja, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
- Hotelurile pot solicita turistilor sa achite un depozit (cash sau cu carte de credit) pentru eventualele cheltuieli efectuate pe durata sejurului.

- Agentia nu este raspunzatoare pentru modificarile orarului de zbor sau pentru intarzieri, acestea fiind in responsabilitatea companiei aeriene si a autoritatilor aeroportuare.
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport, in situatia in care aceasta masura este impusa de compania aeriana.
- Agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele modificari ale orarului de zbor.

- In situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
- In situatia de suprarezervare (overbooking) a unui hotel, determinata de activitatea hotelierilor, inainte sau dupa inceperea calatoriei, agentia este obligata sa ofere o alta varianta de hotel in aceeasi zona sau intr-o zona cat mai apropiata, la aceeasi categorie sau de o categorie superioara fara sa modifice pretul.

- Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentia locale. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local.
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
- Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

- Oferta este valabila pentru un grup minim de 14 pasageri pe fiecare plecare

- Preturile pachetelor sunt exprimate in EURO/persoana si sunt calculate pe baza paritatii euro/dolar din luna noiembrie 2017 – in situatia in care paritatea se schimb in favoarea dolarului, preturile vor fi majorate corespunzator.

 

Cod oferta 2RDrezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten