Paste 2018

Spania

Costa Del Sol

Costa del Sol 2018 - Paste

8 zile / de la 695 EUR


Punct de plecare: BUCURESTI
Date plecare: 07.04.2018
Categorie cazare: Hotel 4*
Transport: avion
Masa: conform ofertei
 

Costa del Sol 2018 - PasteZiua 1 (07.04.2018):BUCURESTI - MALAGA


Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni terminalul plecari la ora 05:00. Plecare spre Malaga, cursa directa a companiei BLUEAIR. Sosire in Malaga la ora locala 10:25.Vom merge catre Malaga unde facem un tur al orasului. Inafara de a fi un oras comercial, Malaga are de asemenea un patrimoniu foarte bogat in monumente istorice, unele din cele mai vechi si importante fiind amfiteatrul roman, muzeul Picasso si Catedrala. Dintre celebritatile nascute aici mentionam Antonio Banderas si Pablo Picasso. Oferta gastronomica este nelimitata si foarte apreciata: tapas - produs specific andaluz si vinul dulce Malaga. Timp liber pentru masa si plimbari. O plimbare prin vegetatia luxurianta care aproape ca acopera ca o bolta Alameda Principal(bulevardul principal din Malaga) si Paseo del Parque completeaza programul zilei. Acolo poti vedea un numar impresionant de palmieri, cactusi, lamai, portocali si alte plante adaptate climatului mediteranean. Transfer catre renumita zona de litoral Costa del Sol. Cazare in statiunea Benalmadena, lahotel Best Benalmadena 4*. Cina este inclusa si se va servi la hotel.Ziua 2(08.04.2018): BENALMADENA


Mic dejun. Timp liber pentru odihna si pentru plimbari in Benalmadena si Torremolinos.Punctele de atractie sunt plajele si bulevardul pietonal Calle San Miguel, pecare sunt aliniate magazine si care se intinde din centru pana spre plaja.Mergand de-a lungul plajei, de la Torremolinos la Benalmadena, se ajungeinPuerto Marina,portulde iahturi, unde puteti admira frumoase iahturi ancorate la tarm. Acest porteste, dupa parerea multora, unul dintre cele mai frumoase locuri de promenada,iar magazinele de tot felul fac plimbarea si mai placuta.Cina si cazare.


Ziua 3(09.04.2018): GIBRALTAR (excursie optionala)


Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi in Gibraltar, renumita stanca teritoriubritanic ce margineste stramtoarea cu acelasi nume. Excursia include transportcu autocarul pana la Linea de la Conception, trecerea de frontiera cuGibraltarul, transport cu microbuz local pentru turul panoramic al insulei carecuprinde Catalan Bay, scurta oprire pentru fotografii la Europa Point de unde,daca este senin, putem vedea Marocul, Rezervatia Naturala Upper Rock, PesteraSf Mihail si Barlogul Maimutelor. Dupa-amiaza, timp liber pentru cumparaturi,Gibraltarul fiind un paradis fiscal.Seara ne intoarcem la hotel pentru cinasi cazare.Ziua 4 (10.04.2018): RONDA (excursie optionala)


Mic dejun. Va propunem excursie optionala in Orasul Ronda, una dintre cele mai vechi asezari din Europa, oras situat in zona muntoasa Serrania de Ronda, intr-un loc fermecator, pe marginea unei pante abrupte. Orasul este situat la o altitudine de circa 723 de metri, localitatea fiind strabatuta de Raul Guadalevin care formeaza un canion superb. De-a lungul istoriei sale, orasul a fost locuit de catre celti, greci, romani, mauri si creCtini, fiecare lasandu-si amprenta asupra acestei asezari pitoresti. Una dintre principalele atractii este Arenade Toros, cea mai veche arena de corida din Spania. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.


Ziua 5(11.04.2018): SEVILLA (excursieoptionala)


Mic dejun. Va propunem excursie optionala de o zi in Sevilla, cel mai mare oras din sudul Spaniei. Tur panoramic pe parcursul caruia se pot admira cele mai frumoase obiective: Turnul de Aur, Turnul de Platina, La Giralda, Aleea de Portocali, zona Triana, zidurile Macarena si El Alcaazar (Cetatea). In continuare, tur pietonal prin gradinile Murillo si prin cartierul evreiesc,Santa Cruz pentru a admira casutele pictate in alb cu ferestre din fier forjat.Optional, vizita la Catedrala din Sevilla, cea mai mare biserica in stil gotic din lume ce gazduieste numeroase valori ale Spaniei (inclusiv mormantul marelui Cristofor Columb si picturi de Murillo si Goya). Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.

Ziua 6 (12.04.2018):GRANADA (excursie optionala)


Mic dejun. Va propunem excursie optionala in Granada. Giuvaerul din coroana mauraeste un oras plin de istorie, cu o arhitectura magnifica. Excursia cuprinde transport cu autocarul, insotitor roman de grup, tur panoramic al orasului sivizita palatului arab Alhambra. Acesta este o opera de arta desprinsa parca din1001 de nopti, un mix de traditie spaniola si miraj. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.


Ziua 7 (13.04.2018):CORDOBA (excursie optionala)


Mic dejun. Va propunem excursie optionala in Cordoba. Orasul a fost inclus inpatrimoniul mondial. Centrul istoric al orasului este o aglomerare de stradute,alei, piete si cladiri varuite, dispuse in jurul Catedralei Moschee (LaMezquita). Putine locuri din lume se pot lauda ca au fost capitala Hispaniei,apoi in timpul Imperiului roman si capitala Califatului Umayyad. Orasul este sinonim cu arta si cultura, datorita numeroaselor evenimente culturale care se organizeaza aici pe parcursul anului - festivaluri de flamenco, concerte, baletsi alte activitati care vin in completarea muzeelor si a vietii de noapte animate. Seara ne intoarcem la hotel pentru cina si cazare.


Ziua 8(14.04.2018): MALAGA - BUCURESTI


Mic dejun. Vom face check-out-ul si In jurul orei 16:30 vom pleca catre aeroport pentru imbarcare pe cursa Malaga Bucuresti a companiei BLUE AIR. Vom ajunge in Bucuresti la ora 00:30 (noaptea de 14/15.04).Tarif 695 Euro/ adult!SERVICII INCLUSE:

transport cu avionul Bucuresti Malaga Bucuresti cu compania BLUEAIR (zbor direct), bagaj de cala inclus;
7 nopti cazare in Benalmadena la hotelBest Benalmadena 4* (sau similar);
demipensiune la hotel (mic dejun sicina);
transferuri aeroport hotel aeroport;
tur panoramic de jumatate de zi alorasului Malaga;
insotitor roman de grup;
taxelede aeroport (pot suferi modificari).NU SUNT INCLUSE:

excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice

asigurarea medicala/ storno (nu sunt obligatorii, darsunt recomandate)ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 07:00- Malaga 10:20
Malaga 11:10- Bucuresti 16:00

 


GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Deasemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimbacompania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informareaprealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata degrupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile laavion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.CONDITIIFINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:
20%din pretul pachetului turistic la inscriere;
60%din pretul pachetului tristic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20%din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentulaferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Dacainscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetulturistic se va achita integral.
Incazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul dea anula rezervarea.CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20%din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile -30 zile inaintea plecarii;
50%din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile -22 zile inaintea plecarii;
80%din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 21 zile -14 zile inaintea plecarii;
100%din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 14 zileinaintea plecarii.IMPORTANT!Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperipierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizariloraplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara careacopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
TRANSFERURIPRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT(MINIM 2 PASAGERI):
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasulPLOIESTI
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele GIURGIU,URZICENI
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din oraselePREDEAL,SLOBOZIA
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele BRASOV,CALARASI
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele CONSTANTA,CARACAL
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele CRAIOVA,RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele TULCEA,BACAU
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors dinorasele SIGHISOARA,MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

OBSERVATII:

DOCUMENTENECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE VALABILA SAU PASAPORT SIMPLUELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AUNEVOIE DE PASAPORT;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este ceaatribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatilecamerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie saindeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sacalatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordulambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat;adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti,trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatiisuplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatuluide nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa osolicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor dela punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-ipermite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acestasta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acestatrebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata inprogram.
distributia camerelor la hoteluri se face de catrereceptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei serezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turisto suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentrucheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera,hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotelsolicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camerasingle sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie deinscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu existapartaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obligasa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa seretraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoareataxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata decompania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualeleperturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete deavion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor alcursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualelediferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; dacacircuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu esteobligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii inanumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile deghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghiziilocali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde defiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cuprivire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtulbagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care acestesituatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere laorganele competente;
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cuagentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele sipentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai maridecat cele ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceastadatorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie unmijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidulexcursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru ungrup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul cresteproportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale estesuficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care auachizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel voravea program liber fara insotitor;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor,incepand cu bancheta a doua;

Prezentul document constituie anexa la contractul deprestari servicii.


Cod oferta 2Drezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten