Turcia

Antalya 2018

Oferta Speciala

TURCIA - COASTA LICIA 2018 / 2019

8 zile / de la 49 EUR


Punct de plecare: Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara
Date plecare: 06 noiembrie 2018 - 26 aprilie 2019
Categorie cazare: Hoteluri 4* - 5*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 

ANTALYA - LICIA - EFES  - PAMUKKALE - HIERAPOLIS !

 

Bucurați-vă de o călătorie de 8 zile pe Coasta Licia la un preț special ! 

 

 

ULTIMA ORA!

Reduceri Last Minute !  de la 29 euro/persoana + taxe de aeroport 95 euro/persoana !
13.11.2018 – > tarif redus 49 euro/persoana + taxe aeroport 95 euro/persoana
23.11.2018 – > tarif redus 49 euro/persoana + taxe aeroport 95 euro/persoana
30.11.2018 – > tarif redus 29 euro/persoana + taxe aeroport 95 euro/persoana
 

 

ZIUA 1 :   Sosire in Antalya
Zbor direct charter spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

ZIUA 2 :   Myra - Biserica Sf Nicolae
Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 :  Licia (Lykia)
Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.

ZIUA 4 :  Efes (Ephesus)
Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 :  Laodicea - Castelul de bumbac (Pamukkale)
Dupa micul dejun continuam calatoria noastra prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale, cunoscut sub numele de ''Castelul de Bumbac''. Pe drum vom vizita orasul antic Laodicea. Aflat la intersectia unor rute comerciale importante, a fost odata un oras prosper, renumit pentru lâna neagra, servicii bancare si realizari medicale. În vremurile de antichitate târzie, orasul avea o mare comunitate evreiasca si o congregatie semnicativa a crestinilor. Sfântul Ioan a mentionat Laodicea ca fiind una dintre cele sapte Biserici din Asia în Cartea Apocalipsei. De aici ne vom îndrepta catre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au luat nastere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ înca din antichitate. Dupa sosire, veti avea posibilitatea de a face o baie termala în hotelul dumneavoastra. Veti înnopta în Pamukkale.

ZIUA 6 :  Tavas - Kibyra - Antalya
Dupa micul dejun vom trece prin Muntele Honaz si vom merge la un atelier de tesut covoare în apropiere de Tavas. Aici vom avea sansa de a vedea faimoasele covoare turcesti care sunt produse folosind doar vopsele naturale si veti cunoaste întregul proces de productie a covoarelor (de la productia materiei prime; matase, bumbac si lâna pâna la produsul înnodat finit). Apoi vizitati orasul antic Kibyra. Din pacate, sensul Kibyrei ramâne necunoscut. În trecut, asa cum spune Herodot, regiunea era numita Kabalia. Kibyra a reprezentat o provincie romana de succes, cu o armata puternica, facilitati municipale, binecunoscute instituii administrative si judiciare, industrii înfloritoare si spectacole de divertisment cum ar fi luptele gladiatorilor. Mergând prin orasul vechi vom vedea multe cladiri interesante, dar cel mai cunoscut este amfiteatrul Odeon. Dupa vizitarea orasului Kibyra, vom continua excursia catre Antalya prin Muntii Taurus. Veti înnopta 2 nopti în zona Antalya.

ZIUA 7 :  Antalya - cascada Karpuzkaldiran
Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul "canelat". Pe Kalekapisi, "poarta cetații", se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 : Întoarcere acasă !
În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.
 

 

BUCURESTI :

            Perioada sejur             Pret excursie (euro / persoana)
06 noiembrie 2018 69 euro
09 noiembrie 2018 69 euro
13 noiembrie 2018 69 euro
20 noiembrie 2018 69 euro
23 noiembrie 2018 69 euro
27 noiembrie 2018 69 euro
28 noiembrie 2018 49 euro
30 noiembrie 2018 49 euro

 

CLUJ :

            Perioada sejur             Pret excursie (euro / persoana)
06 noiembrie 2018 69 euro
13 noiembrie 2018 69 euro

 

IASI / TIMISOARA :

             Perioada sejur            Pret excursie (euro / persoana)
29 octombrie 2018 79 euro
05 noiembrie 2018 79 euro

 

BUCURESTI 2019

            Perioada sejur             Pret excursie (euro / persoana)
01 martie 2019 49 euro
08 martie 2019 49 euro
15 martie 2019 69 euro
22 martie 2019 79 euro
29 martie 2019 89 euro
05 aprilie 2019 99 euro
12 aprilie 2019 109 euro
19 aprilie 2019 119 euro
26 aprilie 2019 129 euro

Supliment pentru camera single : 119 €/pers.

 

Servicii incluse
*     Zbor dus intors Bucuresti - Antalya - Bucuresti
*     Hoteluri de lux de 4* si 5*

*     Mic dejun tip bufet, timp de 7 zile
*     Ghid vorbitor de limba romana
*     Transportul la cele mai important puncte de atractie turistica cu autocare moderne cu AC
*     Transfer aeroport - hotel / hotel - aeroport

 

Servicii neincluse :

*     Taxele de aeroport si servicii ( 95 euro/pers )

 

Va recomandam :

* Pachet special cu cina 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate : 129 €/pers.
* Asigurare storno si medicala de calatorie

 

Conditii de inscriere :
-    Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara;
-    La inscriere turistul achita 30% din valoarea excursiei, iar diferenta cu o luna inainte de plecare.
-    Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON;

-    ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
-    Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea turistului care a efectuat inscrierea

-    Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
-    ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, infantii si copiii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
-    Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

-    Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;rezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten