Turcia

Antalya 2018

Oferta Speciala

TURCIA - COASTA LICIA ! 8 ZILE ÎN CELE MAI FRUMOASE LOCURI DIN SUDUL TURCIEI ! TAXE INCLUSE !

8 zile / de la 155 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 27.02, 06.03, 13.03, 20.03 si 27.03.2018
Categorie cazare: Hoteluri 4* - 5*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 

ANTALYA - LICIA - EFES  - PAMUKKALE - HIERAPOLIS !

 

Bucurați-vă de o călătorie de 8 zile pe Coasta Licia la un preț special ! 

DE LA  135 EURO/PERS CU TAXE INCLUSE ! TARIF SPECIAL PROMO PTR PRIMELE PLECARI , IN LIMITA DISPONIBILITATII !

Plecari 
2018 : 27 februarie, 06 martie, 13 martie, 20 martie si 27 martie 2018

 

 

ZIUA 1 :
Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Antalya.

ZIUA 2 :   Myra - Biserica Sf Nicolae
Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Veți înnopta în zona Mugla.

ZIUA 3 :  Licia (Lykia)
Pentru astazi va este pregatita o croaziera ce va va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numita și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, dupa care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în Kusadasi, unde veți petrece urmatoarele doua nopți.

ZIUA 4 :  Efes (Ephesus)
Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri și care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmura Arkadia și biblioteca lui Celsus.

ZIUA 5 :  Pamukkale
Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zapada vizibile în departare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea acestui izvor a unui efect curativ încă din antichitate. Dupa sosire, veți avea posibilitatea de a face o baie termală în hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

ZIUA 6 :  Hierapolis
Ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman, se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se afla impunătorul și somptosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Mai departe veți căători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus înapoi în Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție a covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lâna până la produsul înnodat finit). Veți înopta 2 nopți în zona Antalya.

ZIUA 7 :  Antalya - cascada Karpuzkaldiran
Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul "canelat". Pe Kalekapisi, "poarta cetații", se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se ofera șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

ZIUA 8 : Întoarcere acasă !
În funcție de ora de plecare, autobuzul vă va duce la aeroport și veți porni în drumul spre casă.
 

Servicii incluse
*     Zbor dus intors Bucuresti - Antalya - Bucuresti
*     Hoteluri de lux de 4* si 5*

*     Mic dejun tip bufet, timp de 7 zile
*     Ghid vorbitor de limba romana
*     Transportul la cele mai important puncte de atractie turistica cu autocare moderne cu AC
*     Transfer aeroport - hotel / hotel - aeroport
*     Taxele de aeroport si servicii ( 95 euro/pers )
*     Asigurare de calatorie si bagaje + asig. medicala ( 10 euro/pers. )

 

Va recomandam :

* Pachet special cu cina 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile mentionate : 129 €/pers.
* Asigurare renuntare calatorie : 10 €/pers.
* Supliment pentru camera single : 119 €/pers.

 

 

TARIFE PLECARI 2018 :

            Perioada sejur             Pret excursie (euro / persoana)
27 februarie 2018 155 euro
06 martie 2018 175 euro
13 martie 2018 175 euro
20 martie 2018 175 euro
27 martie 2018 175 euro

 

 

Conditii de inscriere :
-    Pasaport valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara, sau card de identitate valabil;
-    La inscriere turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cel mai tarziu cu 21 zile inainte de plecare.
-    Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON;

-    ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
-    Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea agentiei/ agentului care a efectuat inscrierea

-    Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
-    ATENTIE Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – carte de identitate (pentru tarile UE) sau pasaport valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara ! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, infantii si copiii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
-    Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;

-    Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;rezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten