Egipt

Hurghada

Oferte Toamna 2019

EGIPT - HURGHADA & Makady Bay - Red Sea Hotels ! charter din Cluj si Bucuresti TAXE INCLUSE!

8 zile / de la 331 EUR


Punct de plecare: CLUJ / Bucuresti / Budapesta
Date plecare: septembrie - decembrie 2019
Categorie cazare: Hoteluri 4* - 5*
Transport: avion
Masa: All Inclusive
 

HURGHADA & Makady Bay 2019
Charter din CLUJ  / BUCURESTI / BUDAPESTA !

 

 

LAST MINUTE  TOAMNA 2019 !

 

Grafic chartere cu plecare din Romania in 2019 smiley

 

Zbor charter

Zi de operare

Prima cursa

Ultima cursa

Companie aeriana/Politica de bagaje

Bucuresti - Hurghada

Joi

20.06.2019

31.10.2019

FLY EGYPT

Bagaj de cala: 20 kg/pers

Bagaj de mana: 5 kg/pers

Cluj-Napoca - Hurghada

Sambata

16.03.2019

02.11.2019

FLY EGYPT

Bagaj de cala: 20 kg/pers

Bagaj de mana: 5 kg/pers

Cluj-Napoca – Bucuresti – Sharm el Sheikh

Sambata

27.04.2019

02.11.2019

FLY EGYPT

Bagaj de cala: 20 kg/pers

Bagaj de mana: 5 kg/pers

Timisoara – Sharm el Sheikh

Joi

13.06.2019

31.10.2019

FLY EGYPT

Bagaj de cala: 20 kg/pers

Bagaj de mana: 5 kg/pers

 

Ptr oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.

 

 

Toamna 2019  - zbor charter Hurghada din Cluj - Napoca:
 

 
4* THE GRAND HOTEL - all inclusive: de la 385 eur/pers (taxe incluse) – sejur de 7 nopti
5* THE GRAND RESORT - all inclusive:  de la 422 eur/pers (taxe incluse) – sejur de 7 nopti
4*+ SIVA GRAND BEACH - all inclusive: de la 497 eur/pers (taxe incluse) – sejur de 7 nopti

5* CONTINENTAL RESORT - all inclusive: de la 592 eur/pers (taxe incluse) - sejur de 7 nopti
5* SUNWING WATERWORLD MAKADI - all inclusive: de la 616 eur/pers (taxe incluse) - sejur de 7 nopti
4*+ SERENITY MAKADI BEACH - all inclusive: de la 659 eur/pers (taxe incluse) - sejur de 7 nopti

... si altele !

 


Oferta exclusivă
RED SEA HOTELS  www.redseahotels.com
Lanţul hotelier RED SEA HOTELS este recomandat atat pentru turiştii care sunt adepţii plăcerilor gastronomice, cat şi pentru cei care sunt pasionaţi de sporturile active. Confortul şi relaxarea sunt asigurate pentru turiştii de orice varstă. Astfel pentru copii şi adolescenţi sunt oferite posibilităţi interesante şi variate de petrecere a timpului, de la spaţii speciale de joacă, la minicluburi şi sporturi nautice, toate desfăşurate cu asistenţa. De asemenea, sunt puse la dispoziţia Dumneavoastră servicii de supraveghere a copiilor.MAKADI PALACE 5*****deluxe,  All Inclusive   junior suite   de la 577 euro/pers

Localizare: situat pe malul mării, construit in 2005 pe una dintre cele mai frumoase plaje, la 30 km spre sud de Hurghada, in Golful Makadi; in vecinătatea hotelului Grand Makadi. Zilnic curse gratuite de autobuz, la Grand Mall. Facilităţi: restaurant principal, restaurante a la carte (mediteran, oriental, thai, specialităţi de peşte), lobby-, pool-, beach-, snack-, barbeque-, grill-bar, piano bar, baruri de zi şi de noapte, cocktail bar, cafenea, magazin de cadouri, sală de conferinţe, schimb valutar, spălătorie, room-service. Camere: junior suite cu balcon sau terasă, aer condiţionat, baie, WC, SAT-TV, telefon, minibar, seif, uscător de păr, conexiune internet. Posibilitate de pat suplimentar (2 adulţi + 2 copii), in mare parte cu vedere spre grădina superbă şi spre piscină.
Masă: ALL INCLUSIVE care include cele trei mese principale, snack / grill, băuturi alcoolice locale, răcoritoare, cafea la filtru şi ceai, apă minerală, fursecuri, fructe la orele / locurile indicate (băuturi all inclusive intre orele 10-24).THE GRAND MAKADI 5*****deluxe,  All Inclusive  de la 552 euro/pers

Localizare: hotel de lux cu 300 camere, construit in aprilie 2004, situat pe malul mării, la 30 km sud de Hurghada, in Golful Makadi. Zilnic curse gratuite de autobuz la Grand Mall. Facilităţi: restaurant principal, restaurante a la carte (italian, oriental cu programe show, specialităţi de peşte), lobby-bar, night club, disco, bar-shisha, bar-terasă, restaurant la piscină, 2 restaurante şi bar pe plajă, room service, magazin de souveniruri, internet, schimb valutar. Camere: deluxe, confortabile, maxim pentru două persoane. Frigider, TV cablu, telefon, seif, aer condiţionat şi balcon sau terasă. Baie cu vană/duş/WC şi uscător de păr. Camerele junior-suite sunt dotate asemănător, mai spaţioase, cu posibilitate de pat suplimentar (2 adulţi + 2 copii).
Masă: ALL INCLUSIVE, care include cele trei mese principale, snack / grill intre mesele principale, cafea la filtru, ceai, fursecuri, fructe, răcoritoare, apă minerală şi băuturi locale alcoolice la barurile şi orele indicate de hotel (10-24).

 

 

SIVA GRAND BEACH 4****+ All Inclusive   de la 521 euro/pers 


Localizare: hotel de lux inaugurat in ianuarie 2000, situat la 5 km de aeroportul din Hurghada, pe malul mării, la 8 km de centrul vechi. Zilnic curse cu autobuz spre centru, gratuit. Facilităţi: 2 restaurante principale, restaurant pe plajă şi grill, snack-, pool-, 3 lobby-baruri, pub, magazine de souveniruri, schimb valutar, room service 24h.
Camere: 550 de camere confortabile, baie / WC, aer condiţionat, telefon, TV cablu, seif, uscător de păr, frigider, majoritatea cu balcon sau terasă.
Masă: ALL INCLUSIVE, care include cele trei mese principale, fructe, ceai şi cafea la filtru, fursecuri, băuturi alcoolice locale, răcoritoare şi apă minerală la barurile şi orele indicate de hotel (10.00-24.00).
Hotel recomandat in special pentru familii cu copii, cu o plajă minunată, parte a lanţului hotelier Red Sea, cu servicii de incredere şi de inaltă calitate.THE GRAND HOTEL 4****  All Inclusive   de la 461 euro/pers 

Localizare: hotel cu atmosferă familială, pe plaja ingrijită, cu promenadă şi parc spaţios. La 10 km de centrul oraşului Hurghada (zilnic curse cu autobuz, gratuit). Facilităţi: 3 restaurante principale (bufet internaţional şi oriental, paste), restaurante a la carte (specialităţi de peşte, paste, pizza, salate, mancăruri asiatice), cafenea, beach-, piano-, 2 pool-, lobby-bar (ceai, cafea, fursecuri), bufet pentru copii, room service 24h, sală de conferinţe, magazine de souveniruri, spălătorie, schimb valutar. Camere: 424 camere superior, in mare parte cu vedere spre grădina superbă sau spre piscină, in mai multe clădiri anexe. Dotare: baie/WC, aer condiţionat, telefon, TV cablu, frigider, uscător de păr, balcon sau terasă. Camere confortabile pentru 3 persoane, sau cu pat suplimentar pentru max. 2 adulţi + 2 copii.


THE GRAND RESORT 5*****  All Inclusive  de la 499 euro/pers

Localizare: vizavi de Grand Hotel, la 10 km de centrul Hurghada (zilnic curse cu autobuz, gratuit), cu arhitectură impresionantă, care redă atmosfera celor 1001 de nopţi. La 350 m de malul mării, turiştii vor beneficia de plajă, serviciile sportive şi de recreere de la Grand Hotel. In fiecare oră se asigură transfer cu autobuz pe plaja hotelului Siva Grand Beach (transfer aprox. 5 min). Facilităţi: 3 restaurante principale, restaurante a la carte, 2 pool-, 2 lobby-bar, room service 24h, 3 snack - bar, Grand Mall (chiar in faţa hotelului) cu bar crocodil pentru copii, pizzerie, internet, biliard-cafe, discotecă-junglă, night club, centru comercial, zilnic muzică live, salon de frumuseţe, coafor, sală de conferinţe, schimb valutar, spălătorie. Camere: baie / WC, aer condiţionat, telefon, TV cablu, frigider, seif, uscător de păr, balcon sau terasă. Camerele deluxe cu vedere spre grădină / piscină, fără posibilitate de pat suplimentar; camerele junior-suite sunt dotate asemănător, mai spaţioase, cu posibilitate de pat suplimentar pentru max. 2 adulţi + 2 copii.

 

SUNWING WATERWORLD MAKADI 5***** Makadi Bay, junior suite all inclusive   de la 589 euro/pers 

aquaparc imens cu tobogane
piscină cu apă încălzită
centru de scufundări Aquarius


Hotelul nou al lanțului RED SEA HOTELS, cu un aquaparc propriu se situează direct pe plajă din Makadi Bay (nisip si corali). Locul este ideal pentru snorkeling, se recomandă folosirea papucilor de ștrand. Hotelul este legat printr-o alee cu celelalte hoteluri Red Sea Hotels din zona, Grand Makadi, Makadi Spa și Makadi Palace. Barurile și restaurantele din Makadi Mall oferă multe posibilități de distracție.
Resortul de lux a fost construit în stil oriental, acest stil reflectăndu-se deja în lobby, în amenajarea recepției și lobby-barului. În complex mai funcționează o serie de baruri, unele cu terasă. De asemenea se pot savura aici specialitățile a multor restaurante cu profil național și internațional.
Distracția este asigurată de Show Barul de pe aleea de lângă plajă. Lungimea totală a toboganelor din aquapark este de peste 500 m. Cascade, piscine de odihnă și piscine cu valuri fac peisajul acvatic și mai atractiv. Iarnă mai multe piscine pot fi încălzite. În apropierea piscinei de agrement se găsește o farmacie și mai multe magazine mici. Transfer gratuit cu autocarul la Grand Mall-ul din Hurghada.

 

 

MAKADI SPA HOTEL 5***** Makadi Bay, junior suite all inclusive   de la 850 euro/pers 

 

Makadi Spa este situat direct pe plaja de unde se deschide o panoramă superbă asupra Golfului Makadi. Hotelul este legat de o alee cu hotelurile Makadi Palace, Sunwing Waterworld și Grand Makadi. Dispune de ștrand propriu cu alei îngrijite și strajuit de superbi recifi de corali. Se recomandă utilizarea încălțărilor pentru ștrand.
Stilul arhitectural al complexulul prezintă un aliaj interesant între perioada engleză și cea bizantină-arabă. Arhitecții au reinventat aici lumea liniștei și al păcii, îmbinând în stil trecutul cu prezentul. Această concepție se reflectă în amenajarea celor 282 de camere suite și junior suite din clădire. Intrarea principală este tipic orientală, iar centrul de afaceri este unul ultramodern cu vedere spre lobby și piscină. Cele 2 piscine exterioare (una cu apă încălzită iarna) sunt și ele foarte elegante. Încercați pool-bar-ul sau scăldați-vă pur și simplu în piscina infinită, delectați-vă cu panorama mării !

 

Bonus !
În hotelurile RED SEA se ofera check-out târziu ! Cazarea si accesul pe teritoriul hotelului sunt disponibile fără restricții până la momentul transferului !

Pentru toate celelalte hoteluri, serviciile hotelului se termină în ultima zi a șederii la prânz.

 

Nota ! Tarifele afisate sunt informative valabile ptr primele date de plecare !


 

La cerere si alte variante de cazare  ALL INCLUSIVE  :

Minamark Beach Resort 4* Hurghada
Sea Gull Resort & Beach 4* Hurghada
Al Nabila Grand Bay Makadi 5* Makadi Bay
Pickalbatros Sea World 4* Hurghada
Albatros Aqua Park 5* Hurghada
Bel Air Azur Beach 4* Hurghada
Alf Leila Wa Leila 4* Hurghada
Aqua Vista Resort 4* Hurghada
Amwaj Blue Beach Resort & Spa 4+* Soma Bay
Arabia Azur Beach Resort 4* Hurghada
Jungle Aqua Park Resort 4* Hurghada
Pyramisa Beach Resort 4+* Sahl Hasheesh
Arabella Azur Beach Resort 4* Hurghada
Beach Albatros Resort 4* Hurghada
Sunny Days El Palacio 4* Hurghada
Caribbean Soma Bay 5* Soma Bay
Citadel Azur Resort 5* Sahl Hasheesh
Albatros Palace 5* Hurghada

Albatros White Beach 5* Hurghada

Dana Beach Resort 5* Hurghada

Sheraton Soma Bay 5* Soma Bay

Steigenberger Aqua Magic 5* Hurghada 

Steigenberger Al Dau Beach 5* Hurghada 

Sensimar Premier Le Reve 5* adults only!  Sahl Hasheesh

 

NOU! si oferte ptr Sharm El Sheikh 2019  !

 

PTR  PLECARI  DIN  BUDAPESTA TARIFELE LA CERERE !

 

Tariful sejurului include TOATE TAXELE :

cazare 7 nopti cu ALL INCLUSIVE + late check-out ptr hotelurile Red Sea, se poate păstra camera până la sosirea transferului!
bilet de avion charter din Cluj / Bucuresti cf grafic plecari !

TAXA DE AEROPORT si supliment cherosen  (160 euro/pers )

bagaj de cala 23 kg/pers + bagaj de mana
transferul de grup aeroport - hotel - aeroport
asistenta in perioada sejurului

 

Tariful nu include:

Taxa de viza 28 euro/persoana; viza se achita pe aeroportul de sosire

asigurarea de calatorie

 

Ptr oferta personalizata nu ezitati sa ne contactati.rezervare
Recomanda aceasta oferta unui prieten