Maroc

5px
Revelion 2025 in Maroc

Alege oferta de revelion in Maroc si petrece cu fast la trecerea dintre ani! Descopera frumusetea si magia Marocului, tara culorilor si a condimentelor, a monumentelor si palatelor, a mestesugurilor, peisajelor si plajelor exotice. Opteaza pentru o calatorie memorabila printre traditii si istorie, savurand un ceai traditional sau experimentand o plimbare prin medina!

Bucura-te de exotismul acestei tari si de cele mai frumoase suveniruri pentru cei dragi! Viziteaza intregi cartiere de artizani, de la tabacari, pana la olari priceputi, capabili sa produca o arta in care traditionalul se uneste cu modernitatea! Acesta este si specificul Marocului, o tara deosebit de frumoasa si de bogata in monumente arhitectonice. Lasa-te patruns de magia vechilor cetati si moschei si simte-te ca un veritabil seic in faimosul Casablanca! Te asteapta emotii de nedescris la vizita celor mai importante obiective turistice ale acestei minunate tari! 

Marrakech este destinatia perfecta pentru un Revelion de poveste, alaturi de Komsi Travel, asa ca nu mai sta pe ganduri si rezerva-ti un loc pentru oferta de Revelion Maroc 2025! Viziteaza gradinile Majorelle, unde se afla fosta casa a pictorului francez cu acelasi nume, ulterior resedinta faimosului Yves Saint Laurent, care a transformat terenul de langa casa in gradini magnifice, astazi deschise publicului vizitator. Bucura-te de specialitati gastromice absolut delicioase, un adevarat paradis pentru gurmanzi! Alege Komsi Travel si hai sa petrecem un Revelion de neuitat impreuna! Nu mai sta pe ganduri si fa-ti o rezervare chiar acum!

Revelion 2025 Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle