Revelion 2025 Cuba

Revelion 2025 - Cuba Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Oferte Revelion Cuba

Finalul de an este probabil cel mai bun moment ca sa vizitezi Cuba. De aceea, Komsi Travel iti pregateste o oferta speciala de revelion 2024-2025 in Cuba! Climatul cald si atmosfera relaxanta si optimista te vor convinge ca ai facut alegerea corecta! In plus, dat fiind ca temperatura apei in perioada iernii atinge in jur de 26°C, nu poti scapa din vedere si o baie in Marea Caraibelor, intr-una din multele statiuni puse la dispozitie!

Cubanezii sunt foarte veseli, purtand intotdeauna un zambet la vedere in timp ce strabat pietele aglomerate, alegand ingredientele perfecte pentru masa de Anul Nou: carne de porc, fasole neagra, laptuci proaspete, rosii si salata, cassava si banane (pentru a face tostones, un fel de banane prajite)

Obiceiurile de Revelion ale cubanezilor sunt printre cele mai ciudate: multi isi iau La Revedere de la vechiul an aruncand apa din interiorul casei sau de pe balcon, dand foc la papusi din carpe sau facand ture in jurul casei sau blocului (uneori cu o servieta, daca se doreste norocul in calatorii) si multe altele. Rudele, prietenii si chiar si strainii rad si se imbratiseaza in noapte de Anul Nou.

Este cea mai buna perioada pentru a profita de oferta de Revelion in Cuba de la Komsi Travel! Cubanezii stiu cu adevarat cum sa se distreze, cu specialitati de mancare delicioase, trabucuri (desigur, cubaneze) si mult rom Havana. Muzica si dansurile sunt pentru toate gusturile, de la salsa si pop, pana la mariachi sau, mai nou, reggaeton. Este o demonstratie magica a iubirii, indiferent de varsta si de nationalitate! Descopera oferta de Revelion in Cuba de la Komsi Travel si traieste experienta Sarbatorilor la superlativ!