Oferte Revelion Egipt

Revelion 2023 in Egipt

Ce spui de un revelion iesit din tipare, intr-o tara incarcata de istorie si de magie? Daca te-am facut curios, atunci mai ramai alaturi de noi pentru a afla mai multe despre oferta de revelion in Egipt de la Komsi Travel! 

Egiptul este o destinatie ideala pentru Revelion, fiind recomandat atat pentru turistii care sunt adeptii placerilor gastronomice, cat si pentru cei care sunt pasionati de sporturile active. Astfel, confortul si relaxarea sunt asigurate pentru turistii de orice varsta. De asemenea, pentru copii si adolescenti sunt oferite posibilitati interesante si variate de petrecere a timpului, de la spatii speciale de joaca, la minicluburi si sporturi nautice, toate desfasurate cu asistenta. 

Nu rata oferta de revelion in Egipt de la Komsi Travel! Alege o croaziera pe Nil si viziteaza cele mai frumoase obiective din tara faraonilor! Ti-am pus la dispozitie o serie de obiective turistice de neratat: Piramidele, Sphinxul, Obeliscul Neterminat, Templul Philae, Marele Baraj, Gradina Botanica, Templul lui Horus/ Edfu, Templul Luxor, Templul Karnak si multe altele! 

Alege un revelion in Hurghada sau Sharm El Sheikh si bucura-te de relaxare inainte de a petrece pe picior mare in noaptea de Revelion! Gurmanzii au inca un motiv sa se bucure, deoarece preparatele servite la trecerea dintre ani sunt gatite cu pasiune de unii dintre cei mai mari chefi ai Egiptului! Descopera misterele acestei tari si petrece alaturi de Komsi Travel in noaptea de revelion in Egipt! 

Propunerile noastre :

Revelion 2023 Egipt Alege perioada si cauta vacanta dorita