Revelion 2022 Republica Dominicana

Oferte Revelion Republica Dominicana

Sarbatorile de Revelion in Republica Dominicana sunt perfecte pentru o escapada exotica, intr-o tara calduroasa. Punta Cana este o statiune care include o multitudine de activitati, atat pentru cei mari, cat si pentru prichindei. De la focuri de artificii si concertele in aer liber de Craciun si Revelion, pana la plaje splendide, cu nispul cel mai fin, Republica Dominicana este destinatia ideala de Sarbatori. Nu uita sa-ti faci o rezerare la Komsi Travel pentru a profita de oferta de revelion 2020 - 2021!

La fel ca pe tot mapamondul, oamenii din Republica Dominicana isi fac planurile pentru anul ce urmeaza. Urmareste traditiile locale si descopera ce le poarta noroc dominicanilor! De exemplu, se spune ca cei care poarta culoarea verde in ziua de Revelion vor avea parte de bani, cei care poarta galben se vor bucura de o promovare, iar cei care aleg rosu spera la un an mai bun. Hainele albe semnifica urari de sanatate. La trecerea dintre ani, usile si ferestrele se deschid pentru ca anul vechi sa plece, iar cel nou sa fie bine-primit. De asemenea, casele nu se matura niciodata in ziua de Anul Nou, deoarece se considera ca, odata cu colbul, se matura si norocul.

Asadar, vino sa descoperi cu ochii tai aceste frumoase obiceiuri intr-un cadru atat spectaculos, cat si exotic! Alege oferta de Revelion 2020 - 2021 in Republica Dominicana de la Komsi Travel si vino sa petreci alaturi de noi!

Propunerile noastre

Punta Cana IMPRESSIVE RESORT&SPA 5*

de la 1314
pers / 7 nopti

Playa Bavaro CATALONIA PUNTA CANA 5*

de la 1529
pers / 7 nopti

Oferte Speciale Punta Cana

1190 de la 1030
pers / 7 nopti

Revelion 2022 - Republica Dominicana Alege perioada si cauta vacanta dorita

City Break title City Break subtitle

Hotel title Hotel subtitle

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle