Revelion 2021 Asia

Revelion 2021 in Asia

Descopera oferta de revelion Komsi Travel si alege un sejur de neuitat in Asia! Misticismul acestui continent te va fermeca pe data, dar nu-ti face griji! Ghizii Komsi Travel sunt alaturi de tine in cele mai exotice tari! Rezerva-ti acum un loc la petrecerea dintre ani in Delhi sau in Thailanda si bucura-te de ofertele irezistibile de pret! Descopera orase incredibile si petrecere Revelionul intr-o companie selecta, impreuna cu Komsi Travel!

Asadar, fie ca esti in cautarea arhitecturii monumentale din Delhi, fie ca vrei un sejur de revelion in tara orhideelor, Thailanda, la Komsi Travel vei gasi ofertele perfecte pentru tine! Gusta din delicatesele culinare exotice, viziteaza templele aurite ale lui Buddha sau relaxeaza-te cu o plimbare pe plajele incredibile, marginite de palmieri! 

Alternativ, poti opta pentru oferta de revelion intr-una din cele mai frumoase tari din Asia, India! O tara  care fascineaza prin contraste neasteptate, cu un trecut inimaginabil de bogat, caracterizata in prezent printr-o mare varietate culturala si geografica. Aceasta calatorie include vizita celor mai importante vestigii ale Imperiului Mogul de odinioara, monumente de o frumusete nemuritoare. Alege oferta de revelion in Asia de la Komsi Travel si descopera o lume exotica, plina de frumusete! Vino alaturi de noi intr-o aventura veritabila si traieste momente la superlativ!

Revelion 2021 Alege perioada si cauta vacanta dorita

City Break title City Break subtitle

Hotel title Hotel subtitle

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020