Vis implinit: zbor cu balonul in Cappadocia! Pret pentru 2022-2023

Zborul cu balonul parea un vis posibil numai in povesti, insa daca vrei sa traiesti o experienta desprinsa parca din ”Vrajitorul din Oz”, acum este posibil. Experienta este cu atat mai fascinanta daca alegi locul potrivit, care sa ii ofere misterul si farmecul aparte.

Pentru a trai pe de-a intregul povestea lui Dorothy, atunci alege un zbor cu balonul in Cappadocia! Pretul pentru 2022 – 2023 va merita din plin fiecare banut, iar amintirea va fi una care iti va bucura sufletul la fel cum o facea povestea copilariei tale.

Zbor cu balonul Cappadocia Pret 2022 – 2023

Zbor cu balonul Cappadocia pret 2023

Fie ca ti-ai ales deja vacanta, fie ca esti in cautarea unui early booking in Turcia, Cappadocia este o destinatie care trebuie trecuta pe lista locurilor de neratat. Daca urmeaza sa ajungi aici, nu poti sa ratezi una dintre cele mai fascinante si inedite experiente pe care le vei trai vreodata: zborul cu balonul!

Zborul cu balonul in Cappadocia este o activitate accesibila tuturor vizitatorilor, deoarece acestia pot sa isi adapteze pachetul in functie de posibilitati. Iata cati bani trebuie sa pregatesti pentru un zbor cu balonul in Cappadocia – pret 2022 – 2023:

  • plimbare la rasaritul soarelui - de la 650 de lei / pers / 3 ore;
  • Plimbare + mic dejun – de la 850 de lei / pers / 3 ore;
  • Plimbare la rasaritul soarelui + sampanie – de la 1.000 lei / pers / 3 ore;
  • tur cu balonul 1 zi – de la 1.700 lei / pers;
  • tur cu balonul 2 zile, cu plecare din Istanbul – de la 2.100 lei / pers;
  • tur cu balonul 3 zile + ghid – de la 1.790 lei / pers;
  • tur cu balonul 3 zile + 2 nopti in Cappadocia – de la 4.800 lei / pers.

Indiferent de pachetul pe care-l vei alege, cu siguranta peisajele pe care le vei vedea in timpul zborului ti se vor imprima in memorie si-ti vor ramane pentru totdeauna in suflet ca o draga amintire.

Cum iti alegi momentul perfect pentru un zbor cu balonul in Cappadocia, indiferent de pret (2022 – 2023)?

Zbor cu balonul Cappadocia pret 2023

Dincolo de pretul perceput pentru un zbor cu balonul in Cappadocia, pentru a te asigura ca vei trai una dintre cele mai fascinante experiente, trebuie sa alegi bine momentul din zi pentru plimbare.

Perioada ideala de zbor cu balonul este dimineata devreme in primele 2-3 ore de la rasarit. Un alt moment care te va impresiona este seara, in ultimele 2 ore inainte de apus, atunci cand temperaturile sunt mai reci si vantul mai bland.

De ce nu poti zbura cu balonul in Cappadocia in miezul zilei?

Raspunsul scurt al acestei intrebari este: din cauza vantului! Plimbarea cu balonul este influentata in mod vital de conditiile meteorologice, deoarece ele ”dicteaza” gradul de control detinut de pilot. In cazul in care vanturile de suprafata sunt calme, pilotul poate avea o precizie foarte mare si poate controla altitudinea de zbor incalzind sau racind, dupa caz, aerul din interiorul anvelopei.

In timpul zilei, vanturile de suprafata slabe sunt ”rupte” de curentii termici ce fac ca balonul cu aer sa fie mult mai greu de controlat. De asemenea, cu cat temperaturile sunt mai ridicate, cu atat problema este mai mare.

Chiar si fara efectul soarelui asupra solului, viteza vantului de suprafata tinde sa creasca la cateva ore dupa rasaritul soarelui, din cauza faptului ca vanturile de inaltime, care in general sunt mai puternice, se amesteca cu cele de suprafata si pot genera rafale imprevizibile.

In cazul in care viteza vantului ajunge sa depaseasca 10 km/ h, zborul cu balonul ar putea deveni periculos. Momentele pentru zbor sunt alese astfel incat plimbarea sa se desfasoare in deplina siguranta si sa te poti bucura de o experienta inedita si de neuitat.

Noi te ajutam sa-ti indeplinesti visul copilariei si sa traiesti o zi ca in povesti. Daca sfarsitul de an te-a prins cu planurile facute, atunci poti alege din ofertele early booking in Turcia si poti trece Cappadocia pe lista destinatiilor tale de vacanta. Banii economisiti ii poti folosi pentru trairea acestei experiente memorabile: zbor cu balonul in Capadoccia, la pret de 2022, chiar daca experienta o traiesti in 2023.

Consulta ofertele complete si alege perioada ideala pentru un sejur in Turcia, indiferent de destinatie. Istanbul, Cappadocia sau orice altceva de pe taramul turcesc, cu siguranta vei aduna in tolba amintiri de povestit o viata. Cappadocia te va surprinde cu spectacolul oferit de baloanele zburatoare, multicolore, insa fiecare destinatie are amprenta sa unica.