Circuit

Thailanda

THAILANDA - CIRCUIT SI PLAJA

11 zile / de la 949 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 09 mai si 12 septembrie 2018
Categorie cazare: Hotel 4*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 
          

THAILANDA - TRIUNGHIUL DE AUR 2018

CIRCUIT IN NORDUL THAILANDEI CU EXTENSIE LA PLAJA IN HUA HIN !

 

ZIUA 1. Sosire Bangkok
Preluare de la aeroportul Bangkok si transfer la hotel pentru check-in.


ZIUA 2. Bangkok - optional excursie la templele Orasului Bangkok, Siam Niramit Show.
Mic dejun la hotel, zi libera. Tur Optional (costul nu este inclus în pretul pachetului). Întreaga zi – Templele Orasului Bangkok, Grand Palace si Klong Tour – inclusiv prânz. Vizitati trei dintre cele mai faimoase temple din Bangkok: Grand Palace unul dintre cele mai frumoase dovezi ale mostenirilor antice, Palatul Funerar, Palatul de Receptie, Sala Tronului, Sala Încoronarii, Pensiunea Regala si minunatul Templu Buddha “Wat Phra Kaew”; “Wat Po”, cel mai mare templu din Bangkok. Wat Trimitr, ce gazduieste o impresionata statuie din aur al lui Buddha, numita “Golden Buddha” (5,5 tone de aur solid). Veti servi prânzul la un restaurant local. Apoi continuati calatorind cu un vas de mare viteza pe pitorescul râu Chao Phraya si canalele Kloing din Thonburi si vizitati Templul Zorilor. Continuati vizitând Wat Arun: poate mai bine cunoscut sub numele de Templu al Zorilor, unul dintre cele mai cunoscute locuri din Bangkok si una dintre cele mai publicate imagini ale Bangkokului. Este alcatuit din vârfuri masive alungite si este înconjurat de alte patru vârfuri mai mici. Veti participa la Siam Niramit Show, un spectacol de clasa mondiala de arta si patrimoniu cultural al Thailandei, situat în inima Bangkok-ului. Acest spectacol de neratat se desfasoara pe o scena gigantica, înregistrata în Guiness World Records, cuprinzând peste 150 de artisti si pâna la 500 de costume.

 

ZIUA 3. Bangkok, Ayutthay, Sukhothai
Mic dejun la hotel. Plecare spre Ayutthaya pentru a vizita Palatul de Vara “Bang-Pa-In” al Regelui Rama al IV-lea ce contine un mix al arhitecturii Thailandeze, Chineze si Gothice. Apoi vizita la Parcul Istoric Ayutthaya, fondat în 1350, fiind a doua capitala a Regatului Siamez. Orasul a fost atacat si distrus de armata Birmaneza în 1767, care a ars orasul si i-a fortat pe locuitorii acestuia sa-l abandoneze. Orasul nu a fost niciodata reconstruit în aceeasi locatie dar ramâne cunoscut astazi ca un sit arheologic extins. Continuare spre Sukhothai pentru check in la hotel. Veti înopta în Sukhothai.


ZIUA 4. Chiang Rai
Mic dejun la hotel. Continuare spre Chiang Rai cu o oprire la Lacul Phayao, cel mai mare lac de apa dulce din Thailanda de Nord. Kwan Phayao este un lac natural, înconjurat de un munte. Apa din lac provine din 18 luxuri de apa. Apoi veti avea timp liber. Veti înnopta în Chiang Rai.


ZIUA 5. Chiang Mai
Transfer pentru a vizita Triunghiul de Aur unde granitele Laosului, Burmei si Thailandei se întâlnesc la Râul Mekong. Apoi vizitati Muzeul Opiului. Acest muzeu mic, cu expozitii istorice ce in cultura opiului, merita atentia dumneavoastra. Printre exponate sunt incluse toate instrumentele folosite în plantarea, recoltarea, utilizarea si comercializarea rasinii somniferului Papaver, incluzând tevi, greutati, cântare si multe altele, plus fotografii si harti cu etichete în limba engleza. Apoi plecare din Chiang Rai catre Chiang Mai, cu o oprire pentru a vizita Wat Rong Khun (Templul Alb), un templu contemporan de un alb pur, cu un design uluitor. În interiorul templului veti gasi picturi uimitoare (picturi inclusiv cu George Bush si Keanu Reeves), care “reprezinta o evadare din capcanele ispite pentru a atinge o stare supraomeneasca”. Artistul Chalermchai Kositpipat a creat, de asemenea, picturi murale la Templul Buddha Prateep din Londra. Dupa aceasta vizita, ajungeti la Chiang Mai pentru check in la hotel. Veti înopta în Chiang Mai.

 

ZIUA 6. Chiang Mai - Tur Optional (costul nu este inclus în pretul pachetului)
Plecare de la hotel spre Chiang Mai la Centrul Thailandez de Îngrijire al Elefantilor. Ghidul va va prezenta informatii despre centru si scopul acestuia, informatii despre elefantii în vârsta si alimentatia elefantilor. Puteti cumpara mâncare pentru elefanti (Setul de hranire nu este inclus). Vizita la sala educationala si la cimitirul elefantilor. Veti fi preluati de la hotel în jurul orei 8 dimineata si va veti îndrepta catre satul Baan Tong Luang. Aici veti vizita o varietate de triburi de dealuri precum Karen, Hmong, Akha, Gât Lung, Ureche Mare si Palong, pregatite pentru turisti iar vizitarea lor necesita un bilet de intrare (de aceea oferim aceasta vizita optionala), însa ofera o întelegere mai buna despre cum traiau triburile în mod traditional. Acest tur va fi condus de un ghid local din sat care este bun cunoscator al traditiilor locale si va oferi numeroase informatii despre locuri, plante si cultura locala. Prânzul se va servi la un restaurant local. Dupa amiaza va urma o vizita la cel mai impresionant templu din Chiang Mai, numit Doi Suthep, construit pe un deal din afara orasului si la care se poate ajunge urcând 290 de scari (cei mai putini energici dintre dumneavoastra vor fi foarte bucurosi sa afle ca exista si o telecabina, ca alternativa) iar recompensa fiind, pe lânga templul impresionant, o fascinanta priveliste asupra împrejurimilor din Chiang Mai. Vei înnopta în Chiang Mai.

 

ZIUA 7. Check out - Hua Hin
Mic dejun la hotel si transfer la hotelul DUSIT THANI din Hua Hin pentru cateva zile de relaxare.


ZILELE 8 - 10. Plaja
Mic dejun. Bucurati-va de plaje si de peisajele minunate


ZIUA 11. Întoarcere Bucureti
Mic dejun. Check out si transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere.

 

 

TARIFE:

         Date de plecare              Pret excursie (euro / persoana)
09 mai 2018 949 euro
12 septembrie 2018 999 euro

 

 

SERVICII INCLUSE :

* Bilet avion dus - intors

* Transfer aeroport - hotel - aeroport

* Ghid vorbitor de limba romana

* Cazare la hoteluri de 4*

* Mic dejun tip bufet suedez

* Excursii conform program, in autocar cu aer conditionat

 

TARIFUL NU INCLUDE :

* Taxa de aeroport si servicii : 495 euro / persoana

* Asigurare medicala si asigurare de bagaje : 20 euro / persoana

 

VA RECOMANDAM :

* Pachet optionale : 129 euro / persoana

- Tur Bangkok : Templele orasului, Palatul Regal, Tur Klongs, prânz inclus.
- Satul Elefanilor, Satul Hiltribe, Golden Triangle, prânz inclus
* Cina x 5 la hotel + cina la Niramit Show (ziua 2) : 149 euro / persoana.
* Asigurare completa de calatorie (renunare) - 20 euro / persoana
* Suprataxa pentru camera single : 280 euro / persoana.

 

INFORMATII UTILE :

Pentru a calatori este necesar un pasaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii si VIZA care se poate achizitiona din aeroport din BKK sau de la ambasada din Romania.

Agentia nu este raspunzatoare în cazul în care clientul nu reuseste sa obtina viza.

 rezervare