Circuit

Thailanda

Thailanda 2019

11 zile / de la 1385 EUR


Punct de plecare: BUCURESTI
Date plecare: 19.02, 15.03.2019
Categorie cazare: Hotel 4*
Transport: avion
Masa: conform ofertei
 
          

Thailanda 2019


Tara surasului si a oamenilor liberi
Bangkok - Pattaya - Piata Plutitoare - Bangkok
Plecari: 19.02, 15.03.2019, (11 zile / 9 nopti)Thailanda inseamna, inainte de toate, tara orhideelor, a templelor aurite ale lui Buddha, a plajelor incredibile marginite de palmieri, a minunatei ospitalitati a locuitorilor sai, cu o metropola vibranta-Bangkok, cu delicatese culinare exotice.
Thailanda a ramas un stat independent de-a lungul istoriei si a dus constant o politica a granitelor deschise, evitand astfel colonizarea si conflictele rasiale sau razboaiele civile. Aceasta realizare este sarbatorita prin numele sau: Thai - liber, Thailanda - tara celor liberi
Ziua 1: BUCURESTI DOHA BANGKOK
Intalnire cu insotitorul de grup roman la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 10:00, pentru imbarcare cursa QATAR AIRWAYS cu destinatia Bangkok, cu schimbarea cursei la Doha.

Ziua 2: BANGKOK PATTAYA
Sosire in Bangkok la ora locala 06:55 si transfer catre Pattaya. Pe drum, optional, o scurta vizita la una dintre cele mai mari gradini zoologice (Tiger Zoo) cu numeroase specii de tigri si crocodili si spectacole interactive. Dupa pranz vom ajunge in Pattaya. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 3: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional vizita in Satul Nong Nooch unde se gaseste una din cele mai frumoase gradini tropicale din sud-estul Asiei (parc natural, lac, cactus, orhidee). Veti putea admira dresura de elefanti, dansurile traditionale thailandeze si o demonstratie de box thailandez. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 4: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau optional excursie catre Insula de Corali (Koh Lan). Aici va puteti bucura de razele soarelui tropical pe plajele aurii ale insulei, puteti inota sau puteti face snorkeling. Masa de pranz esteinclusa. Seara ne intoarcem in Pattaya. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 5: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber pentru plaja si cumparaturi. Optional va propunem croaziera pentru a vizita 3 insule cu masa de pranz inclusa. Seara, optional, puteti participa la cabaretul Alcazar. Cazare hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 6: PATTAYA
Mic dejun. Timp liber sau optional excursie in Pattaya (Discovery tour Pattaya), cu vizitarea unor temple, durata 3 ore. Cazare la hotel Pattaya Discovery Beach 4* sau similar.

Ziua 7: PATTAYA BANGKOK
Mic dejun. Plecam din Pattaya si ne indreptam catre capitala Bangkok. Tur de oras de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local. Vizita incepe cu templul Wat Traimit (Buddha de Aur statuie din aur masiv inalta de 3 metri si greutate de 5 tone si jumatate), continuam cu Wat Pho (Budha Culcat statuie gigantica, suflata cu aur, de 15 metri inaltime si de 46 metri lungime, cu talpi frumos incrustate in sidef), Klong Tour cu croaziera pe raul Chao Phraya si terminam cu Wat Arun (Templul Rasaritului). Seara, optional, cina buffet international la restaurantul din Bayoke Tower la 309 m inaltime cu panorama superba 360 asupra orasului Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 8: BANGKOK PIATA PLUTITOARE
Mic dejun. Vizita la piata plutitoare Damnoen Saduak. Turul va incepe dimineata devreme cu vizita la cea mai cunoscuta piata plutitoare din Thailanda, iar pana la destinatie vom trece pe langa campurile de orez, orhidee si plantatiile de cocos. Dupa participarea la piata plutitoare, vom face o oprire si la templul Pra Pathom Chedi din provincia Nakorn Pathom. Dupa amiaza ne vom intoarce in Bangkok si vom avea timp liber pentru cumparaturi. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 9: BANGKOK OPTIONAL MARELE PALAT
Mic dejun. Va propunem optional excursie la Marele Palat si Templul lui Buddha de Smarald. Marele Palat este cea mai frumoasa marturie a vechiului regat siamez si resedinta regilor Thailandei. A fost construit in 1782 si a fost centrul puterii timp de 150 de ani, fiecare cladire fiind o uimitoare munca a stilului thailandez si european. Vizitam apoi Wat Phra Kaeo (Buddha de Smarald) considerat cel mai vechi si mai frumos templu al lui Buddha. Seara va propunem optional plimbare cu nava eleganta de croaziera pe faimosul rau Chao Phraya ce raverseaza centrul istoric al orasului, cu cina buffet inetrantional si muzica live. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4*sau similar.

Ziua 10: BANGKOK
Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale si shopping. Cazare hotel Mandarin Bangkok 4* sau similar.

Ziua 11: BANGKOK DOHA BUCURESTI
Dimineata devreme transfer catre aeroportul din Bangkok pentru imbarcare cursa QATAR cu destinatia Bucuresti, cu schimbarea cursei la Doha. Sosire in Bucuresti pe aeroportul Otopeni la ora 20:30.Tarif: de la 1385 euro/ adult in camera dubla;
TARIFELE INCLUD:

- transport cu avionul Bucuresti Bangkok Bucuresti cu compania QATAR AIRWAYS, via Doha;
- 9 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*: 5 nopti in Pattaya, 4 nopti in Bangkok;
- transferuri aeroport - hotel - aeroport;
- transfer Bangkok Pattaya si retur cu autocarul;
- tur de jumatate de zi in Bangkok cu ghid local;
- vizita de jumatate de zi la piata plutitoare Damnoen Saduak;
- insotitor roman de grup
- taxele de aeroport si catering in timpul zborului (pot suferi modificari);
- taxa de viza si procesare acte (in valoare de 35 EURO/persoana, poate suferi modificari).
Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna august 2018. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.


TARIFELE NU INCLUD:

bacsisurile (se practica in Thailanda): 25 EURO/persoana, se achita prin reprezentantul agentiei la fata locului;
asigurarea medicala si storno (optionala, se incheie la semnarea contractului de prestari servicii turistice).
ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Bucuresti 12:15 - Doha 18:00 durata zbor 5h 45min
Doha 20:20 Bangkok 06:55 (a doua zi) durata zbor 6h 35min
Bangkok 08:35 - Doha 12:10 durata zbor 7h 35min
Doha 16:10 - Bucuresti 20:30 durata zbor 5h 20minGRUP MINIM:
25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 50 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19
persoane, pretul se majoreaza cu 85 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeazasau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimbacompania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurileconfirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei cu 2 pagini libere;
copie pasaport;
1 fotografie recenta tip pasaport;
talon de pensie sau adeverinta de munca (in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de
munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net) sau extras de cont
pentru persoanele fara loc de munca;
adeverinta de la scoala pentru elevi si student;
formular de viza completat.
Termen limita de transmitere a actelor catre agentie: 4 saptamani inainte de data plecarii. Durata de procesare a vizelorpentru grupuri este de aproximativ 2 saptamani. Ambasada isi rezerva dreptul de a solicita prezenta personala aaplicantilor in vederea acordarii vizelor turistice.

IN CAZUL NEOBTINERII VIZEI se aplica penalizarile stipulate in conditiile de retragere aferente zilei in care se efectueazaretragerea.


CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face intre 120 zile - 91 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 90 zile - 61 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 60 zile - 46 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 45 zile - 30 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii.


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzatede anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiaracare acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):

20 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES
NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
OBSERVATII:

DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LAINCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatilecamerelor sunt conforme cu standardele locale;
- conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa dintara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui carenu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuiesa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
- persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatuluide nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriusau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copilacesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectulcamerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantiepentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
- pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii lahotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
- persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune,in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirareatermenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poatesa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora esteschimbata de compania aeriana;
- agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
- in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orarde zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate dereemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu esteobligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatiisuplimentare cu privire la acest aspect;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul incare aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza innumele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ce pot fiachizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitieun mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul cresteproportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se vaalatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liberfara insotitor;
- oferta a fost calculata pe baza paritatii euro/dolar valabile in luna august 2018; in situatia modificarii cu mai mult de 3%a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica atat pretul excursiei, cat si pretul excursiilor optionale;
- asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
- prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


Cod oferta 2Drezervare