Circuite America

Propunerile noastre :

Cauta un circuit Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle

Cu atat de multe parade si festivaluri pe parcursul anului, New York este un oras pe care trebuie sa-l vizitezi cel putin o data in viata. Astfel, in "Orasul care nu doarme", turistii pot avea parte de cele mai extravagante experiente gastronomice si de multa, multa distractie. De la nopti la muzeu, pana la festivaluri de street-food, aceasta metropola le are cu adevarat pe toate! Prin urmare, daca doresti sa vizitezi New York-ul cantecelor lui Sinatra, alege oferta de circuite Komsi Travel si bucura-te de preturi competitive! 

New York-ul garanteaza sa ii satisfaca pana si pe cei mai mofturosi calatori, prin cultura sa moderna, viata de noapte vibranta si atmosfera sa efervescenta. Vei aprecia altfel viata odata ce vezi faimoasa metropola de la cateva sute de metri inaltime, lasand acest oras sa iti captiveze atat inima, cat si imaginatia. Alege circuite in SUA de la Komsi Travel si viziteaza Statuia Libertatii sau suie-te in varful Empire State Building pentru panorame care te lasa fara suflare! 

New York-ul este perfect pentru shopping! Alege Times Square pentru cele mai extravagante colectii de designeri sau cartierul Soho pentru case de moda precum Chanel sau Prada. Relaxeaza-te in Central Park sau viziteaza Muzeul Metropolitan de Arta, care contine capodopere ale celor mai faimosi artisti ai lumii! Opteaza pentru oferta de circuite SUA de la Komsi Travel si bucura-te de cea mai frumoasa experienta in New York, orasul care are de toate pentru toti!