Circuit

S.u.a.

STATELE UNITE ALE AMERICII 2018

13 zile / de la 1399 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 07 martie si 07 noiembrie 2018
Categorie cazare: Hoteluri 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: mic dejun
 
          

STATELE UNITE ALE AMERICII 2018

Los Angeles - Laughlin - Flagstaff - Kanab - Las Vegas - Bakersfield - Modesto - San Francisco - Oakland - Santa Maria

 

Pe Coasta de Vest, este musai sa vizitati Las Vegas, este unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Este plin de atracii turistice care mai de care mai extravagante si mai spectaculoase. Una dintre cele mai populare o reprezinta Casino Bellagio, cunoscut pentru fântânile dansatoare si cântatoare.

 

ZIUA 1. Sosire Los Angeles
Sosire la Los Angeles. Dupa parcurgerea formalitailor de control pasapoarte si a celor vamale, autocarul va asteapta la iesire. Transfer la hotel pentru cazare si odihna.

 

ZIUA 2. Los Angeles - Laughlin
În prima jumatatea a zilei vom face un tur al orasului Los Angeles: Beverly Hills, Sunset Boulevard, Hollywood Boulevard, China Teather, Rodeo Drive, centrul orasului. Apoi vom traversa desertul catre orasul Laughlin. Oprire la faimoasa cafenea Bagdad Cafe. Apoi vom opri în Laughlin (numit si micul Las Vegas). Cazare in zona Laughlin.

 

ZIUA 3. Laughlin - Marele Canion - Flagsta
Mic dejun si plecare catre Marele Canion via Kingman. Apoi vom continua catre Seligman, care pastreaza inca farmecul al vechiului drum Route 66 (prima autostrada a S.U.A). Dupa amiaza veti descoperi monumentul Mare Canion, cu câteva opriri pentru fotografii la Râul Colorado si Desertul Pictat. Cazare in zona Flagsta.

 

ZIUA 4. Flagsta - Monument Valley - Lake Powell - Kanab sau Page
Mic dejun si plecare catre Monument Valley. Oprire la Centrul Vizitatorilor de la accesul în parc de unde puteti admira privelistile magnifice ale Mittens & Merric Butte. Continuam catre lacul Powell. Optional: puteti efectua un zbor deasupra lacului Powell. Oprire la barajul marelui canion Glen, al doilea cel mai inalt din America. De aici veti putea admira privelistile uimitoare ale lacului Powell, contrastul dintre apa albastra cristalina si peretii rosii ai canionului creând un peisaj feeric. Cazare in zona Kanab sau Page.

 

ZIUA 5. Kanab - Bryce - Las Vegas
Mic dejun. Sosire în Utah, statul mormonilor. Vizita la canionul Bryce, un amfiteatru natural de 24 km, unde multitudinea de turnuri de gresie si vârfuri multicolore va va uimi. Dupa amiaza vom continua catre Las Vegas. Optional: Las Vegas by night. Cazare in zona Las Vegas.

 

ZIUA 6. Las Vegas - Valley of Fire - Las Vegas
Micul dejun. Zi libera pentru a va putea bucura de multitudinea de atractii pe care Las Vegas o ofera. Pe lânga sesiunile de shopping, cazinourile pline de viata sau spectacolele de calibrul ale celor de pe Broadway, va puteti plimba, pur si simplu, pe faimoasele bulevarde din centrul orasului si sa va bucurati de privelistile uimitoare pe care le ofera sau sa vizitati magazinele urmelor de marca. Sau puteti, de asemenea, sa participati la o excursie optionala la Valley of Fire.


ZIUA 7. Las Vegas - Death Valley - Bakerseld
Mic dejun. Astazi vom descoperi faimoasa "Vale a Mortii", cu peisajele sale dezolante, dar pline de maretie. Popas la Ferma Furnance Creek. Cazare in zona Bakerseld.


ZIUA 8. Bakerseld - Sequoia and Kings - Modesto sau Merced
Mic dejun. Vizitam Parcul National Sequoia, unul dintre cele mai frumoase din California. Dupa amiaza continuam calatoria catre Modesto sau Merced, unde ne vom caza.

 

ZIUA 9. Modesto - San Francisco
Mic dejun. Continuare catre San Francisco. Turul oraului – centru, Union Square, Chinatown, dealul Nob si dealul Rusesc, parcul Golden Gate, Podul Golden Gate, Fisherman’s Wharf. Apoi timp liber dupa amiaza si seara. Optional, excursie cu feribotul catre Alcatraz si San Francisco tur de noapte. Cazare în zona San Francisco.

 

ZIUA 10. San Francisco - Coasta Pacicului - Lompoc sau Santa Maria
Mic dejun. Peninsula Monterrey, cunoscuta pentru casele si plajele sale minunate. În Monterrey veti vizita Fisherman’s Wharf si renumitul Cannery Row. Apoi tur în fermecatorul oras Carmel-by-the-Sea, cunoscut pentru casele sale ciudate, galeriile de arta de lux si magazinele sale unice. Dupa amiaza continuam spre Lompoc / Santa Maria.


ZIUA 11. Lompoc - Santa Barbara - Malibu Beach - Los Angeles
Mic dejun. Plecare spre Santa Barbara, orasul cu strazi umbrite de palmieri si cu nefarsite plaje cu nisip alb. Timp liber pentru vizitare. Dupa amiaza continuam spre Los Angeles via Malibu Beach. Noaptea în zona Los Angeles.


ZIUA 12. Los Angeles
Mic dejun. În aceasta zi, timp liber pentru descoperirea orasului Los Angeles. Optional, excursie catre plajele Marina Del Rey, Venice Beach si Santa Monica.


ZIUA 13. Los Angeles - Plecare
Program liber. Apoi transfer catre aeroportul LAX pentru zborul de întoarcere acasa.

 

 

TARIFE :

             Perioada sejur            Pret excursie (euro / persoana)
07.03. - 20.03.2018 1.399 euro
07.11. - 20.11.2018 1.449 euro

 

 

SERVICII INCLUSE :

* PARCARE GRATIS IN AEROPORT OTOPENI

* ZBOR DUS - INTORS

* INTALNIRE DE BUN VENIT

* TRANSFER AEROPORT - HOTEL - AEROPORT

* GHID VORBITOR DE LIMBA ROMANA (insotitor pe toata perioada circuitului)

* CAZARE 12 NOPTI LA HOTELURI 3* si 4*

* MIC DEJUN, TIP BUFET SUEDEZ

 

SERVICII NEINCLUSE :

* TAXA DE AEROPORT SI SERVICII : 495 euro / persoana

* ASIGURARE MEDICALA SI BAGAJE : 20 euro / persoana

 

VA RECOMANDAM :

* PACHET OPTIONAL : 199 euro / persoana

   - Turul orasului Las Vegas pe timpul noptii (3 ore)

   - Excursie la Valley Of Fire (jumatate de zi)

   - Excursie cu feribotul la Alcatraz (2 ore jumatate)

   - Turul orasului San Francisco pe timpul noptii (3 ore)

   - Excursie Marina del Rey, Venice Beach si Santa Monica (1 zi)

* ZBOR CU ELICOPTERUL PODUL RAINBOW  - LACUL POWELL : 179 euro / persoana

* ASIGURARE COMPLETA DE CALATORIE (RENUNTARE) : 20 euro / persoana

* SUPLIMENT CAMERA SINGLE : 439 euro / persoana

* EXCURSII CONFORM PROGRAM IN AUTOCAR MODERN, CU AER CONDITIONAT

 

INFORMATII IMPORTANTE :
Pentru a calatori este necesar un pasaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii si VIZA pentru a intra în SUA. Va recomandam sa cumparati programele optionale la momentul rezervarii, pretul poate sa difere la fata locului.

Agentia nu este raspunzatoare în cazul în care clientul nu reuseste sa obtina viza.rezervare