Circuit

Maroc

Circuit MAROC - Oferta Speciala! 5 excursii incluse!

8 zile / de la 299 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 17.10, 24.10, 31.10, 07.11, 14.11, 21.11 si 28.11.2017
Categorie cazare: Hoteluri 4*
Transport: Avion
Masa: mic dejun
 
          

MAROC - Un regat fascinant !

Descopera romanticul si traditionalul !

Hoteluri excelente + 5 excursii Gratis !

 

Ziua 1: Marrakech.

Sosirea în Marrakech. Veţi fi întâmpinaţi la aeroportul Menara de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi către hotel, unde veţi avea parte de o primire călduroasă şi de o cană cu ceai. Veți înnopta în Marrakech.

 

Ziua 2: Marrakech - Beni Mellal - Fes.

Mic dejun. Plecare spre orașul Beni Mellal via Kalat Sraghna si El Attaouia. Continuați către Ifrane trecând pe lângă munții Atlas și pădurile de cedru. Sosirea la Fez și check-in la hotel, unde veți înnopta.

 

Ziua 3: Fez - Meknes.

Mic dejun. Descoperirea orașului Fez, capitala spirituală a regatului și cel mai vechi oraș imperial al Marocului. Se vizitează: Medersa Attarine, o școală coranică din secolul al XIV-lea și Moscheea Karaouine (din exterior), una din cele mai vechi universități din lume, fântâna Nejjarine, zona vopsitorilor de textile și faimoasele piețe în aer liber. Vizita continuă cu Fez El Jadid (“noul” Fez) cu zidurile sale, Palatul Regal (din exterior) și Cartierul evreiesc. Mergeți mai departe către Meknes, unde veți vizita un magazin tradițional de covoare, având posibilitatea de a aprecia îndemânarea femeilor marocane  în producerea acestora. Alte obiective turistice: Mausoleul sultanului Moulay Ismail, unul dintre cei mai mari sultani marocani, Piața elHedim, porțile monumentale Bab el-Khemis și cea mai cunoscută- Bab Mansour. Seara, cazare la hotel în Meknes.

 

Ziua 4: Meknes - Volubilis - Rabat - Casablanca.

Mic dejun la hotel și plecarea spre situl archeologic Volubilis și vizitarea ruinelor romane. Continuați excursia spre Rabat, capitala administrativă a regatului. Turul include vizita la Mechouar, fortăreața ce adăpostește Palatul Regal, Kasbahul Oudaya, splendidul Mausoleu Mohamed al V-lea si Turnul Hassan. Mai departe vă îndreptați către Casablanca, unde veți înnopta.

 

Ziua 5: Casablanca - Marrakech.

Dimineața deplasare către Casablanca, unde se vizitează Moscheea Hassan II (din exterior). Veți ajunge și în zona Corniche, la Curtea de Justiție și la Piața Mohammed V. De aici vă veți îndrepta către Marrakech pentru cazare.

 

Ziua 6: Marrakech.

Mic dejun. Această zi este dedicată vizitei orașului Marrakech, denumit și “Perla Sudului”. Veți vedea Moscheea Koutoubia, una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș, Palatul Bahia și Grădinile Menara. Este inclusă, de asemenea, și o vizită la o fabrică de bijuterii și de covoare. Cele două sectoare ale economiei au o tradiție desăvârșită, de care marocanii sunt foarte mândri. Veți avea posibilitatea de a cumpăra produse tradiționale, cum ar fi bijuteriile și hainele din piele. După amiază veți ajunge la piața tradițională Djema el-Fna, unde veți putea admira diverse reprezentații, cum ar fi cele cu îmblânzitorii de șerpi, acrobați, numere de cascadorie.Cazare la hotel în Marrakech.


Ziua 7: Marrakech.

Mic dejun. Timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie optională. Seara, cazare la hotel în Marrakech.

 

Ziua 8 : Zborul de întoarcere.

După micul dejun, veţi fi conduşi la aeroport cu autocarul, conform orarului, pentru a vă putea îmbarca în avionul spre casă.

 

 

TARIFE :

 Date de plecare :    Pret excursie :
17 octombrie 2017 399 euro / persoana
24 octombrie 2017 399 euro / persoana
31 octombrie 2017 379 euro / persoana
07 noiembrie 2017 359 euro / persoana
14 noiembrie 2017 339 euro / persoana
21 noiembrie 2017 329 euro / persoana
28 noiembrie 2017 299 euro / persoana

 

❚  Taxă suplimentară pentru cameră single: + 150 euro / pers.
 

SERVICII INCLUSE :

❚  Zbor dus - întors

❚  Transfer aeroport - hotel - aeroport

❚  Întalnire de bun venit

❚  Ghid vorbitor de limba romana

❚  Cazare la hoteluri de 4 stele in regiunile Casablanca, Fez, Meknes si Marrakech

❚  Mic dejun in fiecare dimineata, tip bufet

❚  Excursii conform program, transport cu autocar modern, cu aer conditionat


SERVICII NEINCLUSE :

❚  Asigurare medicală si bagaje: 10 euro / pers

❚  Taxa de aeroport: 220 euro / pers

 

BONUS :

Excursie Beni Mellal : Beni Mellal este un oras in partea centrala a Marocului. Este situat la poalele muntelui Tassemit  (2247 m) din lantul muntos Atlas. Are o populatie de 160.000 de locuitori.

 

Excursie Fès : Orasul  Fes este al 3-lea oras ca marime si importanta din Maroc dupa Casablanca si capitala Rabat. In ziua de astazi, orasul Fes este constituit din cele doua orase vechi contopite iar raul Jawhar, numit mai nou raul Fes,  abia se observa in labirintul de stradute inguste.

 

Excursie Meknes : Meknes este un oraș în nordul Marocului, in apropierea Muntilor Atlas. Meknes este un oraș imperial, cu o mulţime de monumente istorice fascinante și de situri, bogate in istorie. Este încă evidenta si astazi îmbinarea armonioasă a stilurilor islamice și europene din secolul al XVII-lea.

 

Excursie Casabalanca : Casablanca impresioneaza prin modernitate, bulevarde largi animate si cladiri bine intretinute, inalte, de culoare alba. Putine lucruri aici se conformeaza imaginii clasice orientale.

 

Excursie Marrakech : Marrakech este un oraș în sud-vestul Marocului, centru administrativ al regiunii. Este unul din cele mai importante centre turistice din nordul Africii, fiind renumit pentru grădinile și monumentele sale de arhitectură din partea veche a orașului, numită Medina.

 

RECOMANDAM :

❚  Asigurarea storno de renunțare la călătorie: 10 euro / pers.

❚  Pachet cina 7 seri + bilete de intrare la obiectivele din program cu ghid: + 149 euro/pers.

 

NOTA :

Pentru această călătorie aveți nevoie de Pașaport valabil 6 luni de la data de întoarcere.

Nu sunt prevăzute modificari in program și hotel, dar organizatorul iși rezervă această posibilitate !

Numărul minim de participanti pentru fiecare dată este de 25 de persoane.

Achiziționarea de bunuri și servicii locale în timpul excursiei este responsabilitatea dumneavoastră.

 

Cod oferta 55Rrezervare