Circuit

Malta

Circuit MALTA 2020

8 zile / de la 299 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 12 februarie, 18 martie, 08 aprilie, 20 mai, 02 si 23 octombrie, 20 noiembrie 2020
Categorie cazare: Hoteluri 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 
rezerva_acum
          

Circuit MALTA 2020

 

Malta este o insula încarcata de istorie si de culoare. Veti avea ocazia sa îi descoperiti latura istorica prin vizitarea templelor, palatelor, sit-urilor preistorice si a oraselor medievale. Nuantele de albastru specifice Marii Mediterane si arhitectura de un galben de culoarea mierii creeaza o armonie specific malteza.

 

 

ZIUA 1 : Sosire Malta.

Dupa ce veti ajunge în aeroportul din Malta veti fi transferati la hotelul Sun Flower 3*+ sau similar.

 

ZIUA 2 : Valetta
Mic dejun. În cursul acestei zile veti avea ocazia sa descoperiti fumusetea orasului forticat, care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani si a lasat o mostenire culturala remarcabila. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliste superba asupra marelui Port. Apoi veti vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile amande si muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veti putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura, care este compusa din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor cazuti la datorie. Veti continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maestri. Veti avea timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Dupa amiaza, veti fi preluati de catre autocar pentru a face un tur panoramic al forticatiilor din Valetta si va veti putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex si Silema. Apoi veti fi transferati catre hotel. Cazare peste noapte.

 

ZIUA 3 : Mdina
Mic dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de forticatiile orasului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, înguste, care dateaza din epoca medievala duc pâna la bastioanele impunatoare, de unde veti putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veti putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzând palate Siculo-Norman si alte cladiri în stil baroc de o importanta istorica deosebita. Vom parasi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele crestine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Gradinile Botanice San Anton situate lânga Palatul Prezidential, pe care îl veti admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meterilor din Ta`Qali. La sfârsitul excursiei, veti putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veti fi transferati la hotel. Cazare peste noapte.

 

ZIUA 4 : Timp liber sau excursie optionala Palatul Parisio si cramele din Malta
Mic dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veti merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatura. Interiorul sau contine fresce deosebite, lucrari din marmura, pereti cu oglinzi si picturi rare. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Dupa ce veti admira opulenta Palatului, veti fi invitati la una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veti primi explicatii detaliate despre vinurile locale, pe care le veti putea degusta. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.

 

ZIUA 5 : Timp liber sau excursie optionala cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim
Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata într-o atractie turistica pentru turisti. În continuare veti intra în atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veti putea admira o priveliste panoramica asupra Marii Mediterane si a insulei Fia. Veti continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veti putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunosocuta pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.

 

ZIUA 6 : Turul celor trei orase
Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veti putea descoperi partea opusa de Valletta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orase – Vittoriosa, Cospicua si Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre stradutele înguste si cladirile istorice. Veti continua excursia spre Gradina Senglea, situata în vârful peninsulei si veti avea ocazia sa admirati o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.

 

ZIUA 7 : Timp liber sau excursie optionala Insula Gozo
Mic dejun. Veti fi preluati de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Va veti îmbarca si dupa o traversare de aproximativ 20 de minute veti ajunge în portul Mgarr, unde veti putea deja simti atmosfera unica a insulei Gozo. Ghidul va va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, ce dateaza înca dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veti vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru mestesugurile sale, în special dantele realizate manual si îmbracamintea tricotata. Toti vizitatorii insulei sunt impresionati de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina si diferita fata de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel si cazare peste noapte.

 

ZIUA 8 : Zbor de întoarcere Bucuresti
Mic dejun. În functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de întoarcere spre Bucuresti.

 

NOTA : Tour operatorul isi rezerva dreptul de a face modificari, daca este cazul !

 

 

BUCURESTI 2020

Date de plecare      Tarif / persoana
12 februarie 2020 299 euro
18 martie 2020 349 euro
08 aprilie 2020 379 euro
20 mai 2020 399 euro
02 octombrie 2020 399 euro
23 octombrie 2020 379 euro
20 noiembrie 2020 349 euro

Supliment camera single : 139 euro / persoana

 

SERVICII INCLUSE :

* Bilet avion tur - retur, Bucuresti - Malta

* 1 bagaj de cala + 1 bagaj de mana / persoana

* Transfer aeroport - hotel / hotel - aeroport

* Cazare la hoteluri de 3 / 4 stele

* Mic dejun, tip bufet suedez

* Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada circuitului

* Transport cu autocar dotat cu aer conditionat catre atractiile turistice

 

SERVICII NEINCLUSE :

* Taxa de aeroport si servicii : 195 euro / persoana

* Taxa de mediu Malta : 0,5 euro / persoana / noapte (se achita la fata locului)

 

VA RECOMANDAM :

* Asigurare complexa de calatorie (storno + medicala)

* Pachet 6 cine hotel + cina Malteza : 99 euro / persoana

* Pachet excursii optionale (zilele 4, 5 si 7) : 139 euro / persoana

 

CONDITII DE INSCRIERE :
-    Act de identitate valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara;
-    La inscriere turistul achita 30% din valoarea excursiei, iar diferenta cu o luna inainte de plecare.
-    Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON (calculat la cursul BCR din ziua platii);
-    ATENTIE Biletele de avion sunt nerambursabile si nemodificabile din momentul emiterii lor.
-    Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea turistului care a efectuat inscrierea
-    Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de ministerul de resort local;
-    ATENTIE Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro. Conform legislatiei in vigoare, infantii si copiii (pana la 14 ani) calatoresc DOAR CU PASAPORT !!!
-    Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
-    Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;

 

Pentru detalii va rugam sa ne contactati !rezervare