Circuit

Japonia

JAPONIA 2019 – SPECTACOLUL FLORII DE CIRES

13 zile / de la 3065 EUR


Punct de plecare: BUCURESTI
Date plecare: 10.04.2019
Categorie cazare: Hotel 4*
Transport: avion
Masa: conform ofertei
 
          

JAPONIA 2019 – SPECTACOLUL FLORII DE CIRES

Tokyo – Hakone – Kamakura – Yokohama – Hiroshima – Osaka – Nara – Kyoto – Tokyo

 


 
• Zbor Qatar Airways (cea mai buna companie aeriana din lume in 2017);
• Tur de oras in Doha;
• Hoteluri de 4* cu mic dejun;
• Cine in restaurante traditionale in Tokyo, Kyoto si Osaka;
• Tururi de oras in Tokyo cu autocarul si pietonal in Tokyo, Kamakura, Yokohama, Hiroshima, Miyajima, Nara, Osaka si Kyoto;
• Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO;
• Croaziera pe Raul Sumida spre Odaiba;
• Ascensiune cu telecabina pe Muntele Fuji;
• Mini croaziera pe lacul Ashinoko;
• Ferryboat spre Insula Myajima;
• Bilete la trenul de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute: - Tokyo – Hiroshima; - Hiroshima – Kyoto; - Kyoto – Tokyo;
• Bilete pentru tren local pe urmatoarele rute: - Tokyo – Hakone – Tokyo (Romancecar); - Tokyo – Kamakura – Tokyo (tren turistic); - Kamakura – Hase – Kamakura; (Enoden – tren electric) - Hiroshima – Miyajimaguchi – Hiroshima; - Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto; • Transfer bagaje Tokyo – Kyoto – Tokyo prin curier rapid;
• Toate taxele incluse (taxe aeroport si bacsisuri);
• Ghid local si insotitor de grup roman pe toata durata programului;
• Bonus! Asigurare Medicala si STORNO;
• NOU! transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii;


Descriere Program

Ziua 1 (10.04.2019) Bucuresti – Doha

La ora 10:55 prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnirea cu insotitorul de grup si imbarcare pe cursa Qatar Airways QR 222N spre Tokyo via Doha. Decolare din Bucuresti la 12:55, sosire in Doha la 17:40. Tur de oras in Doha.

Ziua 2 (11.04.2019) Doha – Tokyo
Imbarcare pe zborul QR 806N cu destinatia Tokyo Narita cu decolare la ora 02:20. La ora 18:40 sosire in Tokyo - capitala Japoniei, cel mai important centru economic si cultural, cu un intens caracter modern si in deplina armonie cu obiectivele si atractiile turistice. Transfer si cazare la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

Ziua 3 (12.04.2019) Tokyo
Mic dejun. Plecare la 08:45 in tur de oras cu autocar (4 ore). Vom vizita cladirea Dietei Nationale – centrul politicii japoneze, parcul Koukyo Gaien situat in fata Palatului Imperial si Ginza – bulevardul magazinelor de lux. Dupa turul de oras cu autocarul vom continua cu o plimbare pietonala in Shibuya, cartierul restaurantelor, karaoke-ului, barurilor si al distractiilor diverse. Frecventat de tineri dornici de distractie acesta este considerat centrul orasului. Parvisul garii Shibuya, unde se afla si celebra statuie a lui Hachiko, este locul de intalnire cel mai popular din Tokyo. La tot pasul ochiul este atras de imense ecrane publicitare, de reclame luminoase si atragatoare, de lumea pestrita in cautare de inedit. Vom continua vizita la Asakusa, vizitam Templulul Senso-ji sau Kannonsama, unul dintre cele mai vechi si populare temple din Tokyo. Special amenajata pentru vizitatori zona comerciala din incinta templului, numita Nakamise, atrage prin magazinele cu produse traditionale: prajituri, evantaie si kimonouri. Dupa vizite vom merge in croaziera pe raul Sumida cu destinatia Odaiba, cea mai noua zona din Tokyo, construita pe o insula artificiala. Se viziteaza gradinile tipic japoneze Hamarikyu, ce contrasteaza cu cladirile ultramoderne, ramase ca o oaza de natura in mijlocul zgarie-norilor. La Odaiba vom admira privelistea unica a Rainbow–Bridge in apusul soarelui. Vom servi cina la vestitele bai termale din Tokyo (intrarea si cina incluse). Cazare la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

Ziua 4 (13.04.2019) Tokyo – Hakone – Tokyo
Dupa micul dejun plecam spre Hakone si Muntele Fuji de dimineata, la ora 08:30 cu trenul Romancecar.
Din Hakone vom face ascensiune cu telecabina spre Oakudani, zona inca activa a vulcanului, dupa care vom continua cu o mini croaziera pe Lacul Ashinoko, la poalele Muntelui Fuji. Zona este renumita pentru peisajul feeric si pentru apele deosebit de sulfuroase in care se fierb celebrele oua negre. Se spune ca daca mananci un ou negru viata ti se va prelungi cu 7 ani.
Ne intoarcem in Tokyo si continuam vizitarea orasului pe jos. Cazare la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

Ziua 5 (14.04.2019) Tokyo – Kamakura – Tokyo
Mic dejun. La ora 08:30 vom pleca spre Kamakura, un oras superb, inconjurat de munti, paduri si mare. Pentru a descoperi viata de zi cu zi a poporului japonez, pentru a evita blocajele in trafic si pentru a scurta timpul de deplasare vom face aceasta vizita cu trenul turistic local. Kamakura este localizat intre Yokohama si Tokyo si a fost prima capitala a Japoniei. A cunoscut o perioada infloritoare intre secolele XII – XIV, perioada ce a coincis totodata cu dezvoltarea budismului si introducerea religiei Zen din China. Vom lua trenul electric Enoden pana la Hase (10 minute) unde vom vizita statuia din bronz a lui Buda (Kamakura Daibutsu), simbol al orasului, turnat in 1252, fiind considerat protector al locuitorilor din Japonia de Est. Templul Hasedera, care dateaza din anul 736 este unul dintre cele 33 de locuri sfinte din zona Kanto, cu o gradina spectaculoasa, de unde se poate vedea panorama superba asupra orasului Kamakura si a Marii. Ne intoarcem in Kamakura cu trenul Enoden si vizitam Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu, fost centru spiritual si politic al noii capitale, fondat in 1063 de catre primul Shogun. Acest sanctuar este dedicat lui Hachiman, zeul protector al familiei Minamoto si al samurailor in general.  Vom continua plimbarea pe artera comerciala Komachi. Timp liber pentru masa si cumparaturi. In drumul spre Tokyo, pe care il vom parcurge cu trenul, vom face o scurta oprire in Yokohama (in limita timpului disponibil). Aici vom descoperi zona Minato Mirai – portul viitorului, zona turistica pe malul oceanului, cu parcul de distractii Cosmo World si cartierul chinezesc, cel mai frumos din Japonia. Seara revenim in Tokyo cu trenul. Cazare la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

Ziua 6 (15.04.2019) Tokyo
Mic dejun. Plecare la 08:30. Pentru cei interesati de istoria orasului vom putea vizita Muzeul de Istorie din Tokyo (optional 15 Euro). Pentru cine nu doreste vizita la muzeu va fi timp liber pentru cumparaturi pana la ora 15:00 si apoi vom merge impreuna in Harajuku, renumit ca fiind cartierul tinerilor. In jurul pranzului vom merge la fosta piata de peste Tsukiji si vom vizita zonele comerciale cu cel mai proaspat peste. Fosta piata, veche de peste de 85 ani a fost cea mai mare piata de peste din lume si tocmai si-a mutat activitatea in Odaiba (Toyosu). Pentru ca suntem in Tokyo, ne vom familiariza cu atmosfera metropolitana utilizind mijloacele de transport locale, in special metroul. Seara, pentru persoanele interesate, vom merge in Ginza – cel mai spectaculos si exclusivist cartier din Tokyo. Cazare la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

Ziua 7 (16.04.2019) Tokyo – Hiroshima (tren de mare viteza Shinkansen)
Inainte de micul dejun vom trimite bagajele prin curier rapid la Kyoto. Important – va trebui sa avem bagaj de mana pregatit pentru innoptare in Hiroshima. Plecam la ora 08:15 din hotel spre gara Tokyo si apoi spre Hiroshima cu trenul expres. Vom sosi in jurul orei 12:30 la Hiroshima, oras situat in sud-vestul insulei Honshu, in centrul golfului Hiroshima. Construit in anul 1594, din 6 insule in delta raului Ota s-a dezvoltat continuu intai ca un oras-cetate, devenind din anul 1868 principalul centru militar al tarii. Considerat un punct militar strategic in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, pe 6 august 1945 fortele aeriene americane au lansat prima bomba atomica avand ca tinta centrul orasului. In urma exploziei aproximativ 60.000-70.000 de oameni au murit sau au fost dati disparuti, orasul fiind distrus in intregime.
In 1949, Hiroshima a fost declarata "Altarul International al Pacii" si in fiecare an pe 6 august sute de mii de oameni participa la manifestatii pentru pace, impotriva violentei si a armelor nucleare. Vom vizita Memorialul Pacii, construit exact in locul in care a explodat bomba si vom face o plimbare in Parcul Memorial al Pacii. Vizita va continua spre Castelul Hiroshima si Sanctuarul Gokoku. Seara ne vom plimba pe arterele comerciale din oras. Cazare la hotel Hokke Club Hiroshima 4* sau similar.

Ziua 8 (17.04.2019) Hiroshima – Miyajima – Kyoto (tren de mare viteza Shinkansen)
Dupa micul dejun plecam la ora 09:00 spre Myajima. Vom face aproximativ 20 de minute cu trenul local pana la Miyajimaguchi si 10 minute cu ferryboat-ul pana in Insula Miyajima. Sanctuarul shintoist Itsukushima cu poarta simbolica a shintoismului, construita in largul insulei, care in timpul fluxului, inconjurata de ape, ofera o imagine ireala si unica. Ne vom plimba pe stradutele insulei pline de restaurante si magazine cu obiecte traditionale si specifice regiunii. Dupa amiaza vom pleca spre Kyoto cu trenul de mare viteza Shinkansen. In drum spre Kyoto, optional, vom vizita castelul Himeji, locul unde s-a filmat “Shogun” cu actorul Richard Chamberlain (vizita pietonala din exterior). Cazare la Hotel Keihan Kyoto Hachijoguchi 4* sau similar.

Ziua 09 (18.04.2019) Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto
Mic dejun. Vom pleca la ora 08:30 cu trenul (aproximativ 1 ora) catre Nara - fosta capitala (din anul 710) a Japoniei.
Vom vizita Templul Todaiji, cea mai mare cladire de lemn din lume, cu cel mai mare Buda de bronz din Japonia – Daibutsu (patrimoniu UNESCO), Parcul Nara, cu peste 1200 de caprioare intr-o comuniune deplina cu natura, acestea fiind considerate mesagere ale divinitatilor Shintoiste din primele generatii. Continuam calatoria catre Osaka iar in limita timpului disponibil va propunem vizita la Castelul Osaka – simbol al culturii si istoriei orasului, cu parcul ce il inconjonjoara (vizita din exterior), vizita la Templul Shitennoji – cel mai vechi templu administrat, construit in 593 de printul Shotoku. Seara avem timp liber pentru plimbare si cumparaturi in cartierul Dotonbori – Osaka, zona comerciala cu magazine, restaurante si cluburi, intr-un oras care nu doarme niciodata. Putem de asemenea sa vizitam Hozenji Yokocho cu frumoasa si vestita nuvela Meoto Zenzai – o adevarata baie de cultura in aceasta parte de vest a Japoniei. Cina inclusa la un restaurant traditional de crab. Dupa cina ne intoarcem in Kyoto. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Hachijoguchi 4* sau similar.

Ziua 10 (19.04.2019) Kyoto
Mic dejun. Plecare la ora 08:15 la Nijo-jo (transport local). La ora 10:30 vom continua cu un tur de oras cu autocarul si vom vizita Palatul Nijo-jo, fosta resedinta a shogunului Tokugawa Ieyasu (patrimoniu UNESCO), Templul Kyomizu Dera, templul apei pure, inscris in patrimoniul mondial UNESCO, cu zona comerciala in apropiere. Seara ne vom plimba prin cartierul Gion si daca avem noroc vom intalni gheisele Maiko-san din Kyoto. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Hachijoguchi 4* sau similar.

Ziua 11 (20.04.2019) Kyoto
Inainte de micul dejun vom trimite bagajele prin curier rapid in Aeroportul International Tokyo Narita. Important – se pregateste bagaj de mana pentru innoptare in Kyoto. Dupa micul dejun vom vizita Gradina Ryoanji, cea mai frumoasa gradina de pietre (monument UNESCO). Ryoanji, fosta proprietate a familiei Fujiwara din secolul XV este cel mai cunoscut templu datorita gradinii de pietre ZEN. Templul apartine scolii de ZEN din ramura rinzai, bazele fiind puse in 1190 de preotul Ensai. De asemenea vom vizita si Templul Pavilionului de Aur Kinkakuji (patrimoniu UNESCO), actualmente temple ZEN. Seara ne vom plimba in Potoncho. Cina inclusa la restaurant traditional de peste. Cazare la Hotel Keihan Kyoto Hachijoguchi 4* sau similar.

Ziua 12 (21.04.2019) Kyoto – Tokyo – Doha (tren de mare viteza Shinkansen)
Dupa micul dejun vom avea timp liber iar la ora 15:20 vom pleca spre Tokyo cu trenul de mare viteza Shinkansen, cu sosire in Aeroportul International Narita din Tokyo la ora 19:45. Ajunsi in aeroport ne vom prelua bagajele de la curier si la ora 20:20 vom face check-in-ul pentru imbarcare pe zborul de retur QR 807N Tokyo–Doha, compania Qatar Airways, cu decolare la 22:20 si sosire in Doha la ora 04:00 (+1).

Ziua 13 (22.04.2019) Doha – Bucuresti
La ora 04:50 ne vom imbarcare pe zborul QR 221N Doha–Bucuresti, compania Qatar Airways, cu sosire in Bucuresti la ora 11:55.Tarif: 3065 Euro/ adult in camera dublaServicii incluse

Zbor Qatar Airways Bucuresti-Tokyo Narita-Bucuresti via Doha (cea mai buna companie aeriana in 2017);

Tur de oras in Doha;

10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4* astfel:

-5 nopti in Tokyo la hotel Shinjuku Washington Hotel 4* sau similar.

-1 noapte in Hiroshima la hotel Hokke Club Hiroshima 4* sau similar.

-4 nopti in Kyoto la Hotel Keihan Kyoto Hachijoguchi 4* sau similar.

3 cine in Tokyo, Kyoto si Osaka in restaurante traditionale (zile 3, 9, 11);

Tururi de oras in Tokyo cu autocarul si pietonal in Kamakura, Yokohama, Hiroshima, Miyajima, Nara, Osaka si Kyoto;

Bilete la trenul de mare viteza Shinkansen pe urmatoarele rute:

-Tokyo – Hiroshima;

-Hiroshima – Kyoto;

-Kyoto – Tokyo;

Bilete pentru tren local pe urmatoarele rute:

-Tokyo – Hakone – Tokyo (Romancecar);

-Tokyo – Kamakura – Tokyo (tren turistic);

-Kamakura – Hase – Kamakura; (Enoden – tren electric)

-Hiroshima – Miyajimaguchi – Hiroshima;

-Kyoto – Nara – Osaka – Kyoto;

Ferryboat spre Insula Myajima;

Vizite la cele mai importante obiective turistice si monumente inscrise in Patrimonial Mondial UNESCO:

-Tokyo: Templul Asakusa, Gradinile Hamarikyu, croaziera pe Raul Sumida spre Odaiba;

-Hakone: Ascensiune cu telecabina pe Muntele Fuji, mini croaziera pe lacul Ashinoko;

-Kamakura: Templul Hasedera, Marele Buda, Sanctuarul Tsurugaoka Hachimangu;

-Hiroshima: Muzeul Monumentului Pacii, ferryboat Hiroshima – Myajima, Sanctuarul Itsukushima;

-Nara: Templul Todaiji (patrimoniu UNESCO), Parcul Nara;

-Osaka: Templul Shitennoji;

-Kyoto: Castelul Nijo-jo (patrimoniu UNESCO), Templul Kyomizudera (patrimoniu UNESCO), Gradina si Templul Ryuanji (patrimoniu UNESCO), Pavilionul de aur Kinkakuji (patrimoniu UNESCO);

Transfer bagaje Tokyo – Kyoto – Tokyo; (pentru zilele 7 si 11 se pregateste bagaj de mana pentru innoptare);

Ghid si insotitor roman de grup, vorbitor de limba japoneza;

Taxele de aeroport si bacsisuri;

Bonus! Asigurare Medicala si STORNO;

NOU! transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii;


Nu sunt incluse:

Supliment pentru 7 cine, se achita in momentul rezervarii. Cinele se vor servi in restaurante locale (fara bauturi) = 245 Euro net (zilele 2, 4, 5, 6, 7, 8, 10);

Alte excursii optionale decat cele mentionate in program (in limita timpului disponibil);

 

DETALII ZBOR

Zbor Nr.zbor Data Decolare Ora Aterizare Ora Durata zbor
Dus QR 222 10-04-2019 Bucuresti Otopeni 12:55 Doha 17:40 04:45
Dus QR 806 11-04-2019 Doha 02:20 Tokyo Narita 18:40 10:20
Intors QR 807 21-04-2019 Tokyo Narita 22:20 Doha 04:00 12:40
Intors QR 221 22-04-2019 Doha 06:50 Bucuresti Otopeni 11:55 05:05
Excursii Optionale

•    Vizita la Muzeul de Istorie din Tokyo 15 Euro/persoana;
•    Initiere in ceremonia ceaiului la Kyoto aprox 25 Euro/pers;
•    Spectacol Kabuki la Teatrul Kabuki din Kyoto 31 Euro/pers;Informatii Utile

•    Prezenta la Aeroportul Otopeni pentru check-in trebuie facuta cu 2 ore inainte de ora imbarcarii!
•    Prezentarea biletului de avion este obligatorie!
•    Asigurati-va ca aveti pasaport turistic simplu electronic (exclus temporar) valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in tara;
•    Copiii sub 18 ani care nu calatoresc cu parintii trebuie sa detina un set de documente conform www.politiadefrontiera.ro
•    Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate ca urmare a casatoriei civile;
•    Bagajele permise pentru calatorie – bagaj de cala 30 kg şi max. 7 kg bagaj de mana pentru fiecare pasager.
•    Este recomandata tinuta decenta atat la servirea cinelor cat si pe toata durata programului. Pentru domni se recomanda pantaloni lungi si incaltaminte inchisa (nu pantaloni scurti si papuci/sandale) iar pentru doamne se recomanda tinuta eleganta;
•    Conditii de calatorie: Este obligatoriu pasaport normal cu o perioada de valabilitate de minim 6 luni la data intoarcerii. NU este acceptat pasaportul temporar deoarece autoritatile qatareze nu recunosc acest document de călătorie. In prezent cetatenii romani care poseda pasaport romanesc valabil si merg in Japonia ca turisti nu au nevoie sa obtina viza de intrare in Japonia in prealabil de la Ambasada. Obligatoriu trebuie sa prezentati la intrarea in Japonia pasaportul valabil pe toata durata sederii in Japonia cu cel putin o pagina libera, biletul de avion si programul de vizite in vederea completarii formularului "embarkation card" care se distribuie in avion inainte de aterizarea in Japonia. Pentru mai multa siguranta si pentru a trece usor de controlul de la granita va recomandam sa aveti un minim de documente asupra dumneavoastra cu care sa puteti dovedi la frontiera, daca vi se cere, scopul si durata sederii in Japonia, locul de cazare si mijloacele de intretinere. Eliminarea obligativitatii
vizelor urmeaza a se prelungi si dupa 1 ianuarie 2019.Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru un grup de 20-24 persoane, tariful se majoreaza cu 125 EURO/persoana, pentru grup de 15-19 persoane cu 170 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare, in functie de disponibilitatile la avion si cazare, si se supun unor reguli diferite de decomandare.Conditii de inscriere

- Pasaport turistic simplu valabil minimum 6 luni de la data intoarcerii in tara (exclus pasaport temporar).
- La inscriere, turistul achita 50% din valoarea excursiei, iar diferenta cel mai tarziu cu 21 zile inainte de plecare.
- Contravaloarea excursiei poate fi achitata in EURO sau RON la cursul comunicat de catre agentie, din ziua platii;
- Conditiile de participare si penalizare in caz de retragere, sunt specificate in programul anexat la contract, care trebuie semnat obligatoriu la inscriere si anume:
- Anulare intre data confirmarii serviciilor si 30 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 20% dinpretul pachetului de servicii;
- Anulare intre 29-20 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 30% din pretul pachetului de servicii;
- Anulare intre 19-15 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 50% din pretul pachetului de servicii;
- Anulare intre 14-8 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 80% din pretul pachetului de servicii;
- Anulare cu pana in 7 zile calendaristice inaintea datei de plecare: penalizare 100% din pretul pachetului de servicii;
- ATENTIE! Biletele de avion sunt nerambursabile si nu permit modificari dupa emiterea lor.
- Corectitudinea numelor si a datei de nastere intra in responsabilitatea turistului care a efectuat inscrierea, iar orice modificare de nume sau de data de nastere se taxeaza cu 25 Euro/modificare/rezervare, inainte de emiterea biletelor de avion;
- Camerele sunt distribuite de receptie, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica orara a fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general cazare dupa ora 14:00 si predare pana in ora 12:00);
- Hotelierii solicita plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera si hotel (ex.mini bar/frigider, seif). Recomandam turistilor, ca in momentul cazarii in hotel, sa solicite la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; la unele hotelurile de 4 si 5 stele se solicita garantie numerar sau card, ce se restituie/deblocheaza la predarea camerei. Aceste sume se blocheaza pentru garantarea platii facilitatilor hotelului;
- Categoria hotelului, a restaurantului si a mijloacelor de transport turistic, este cea acordata de Ministerul de Resort local;
- Tarifele excursiilor optionale sunt orientative; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac doar pe perioada sejurului!
- ATENTIE! Verificati documentele necesare calatoriei inainte de plecare – pasaport turistic simplu valabil min. 6 luni de la data sosirii in tara (pasaportul temporar nu este valabil)! Persoanele care detin alt tip de pasaport decat cel turistic (pasaport diplomatic etc) sunt rugate sa se intereseze in ce conditii pot calatori cu pasaportul pe care il detin. Documentele necesare calatoriei pentru minorii insotiti de un singur parinte sau nici unul le gasiti la www.politiadefrontiera.ro
- Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport sau a serviciilor suplimentare, in situatia in care acestea sunt impuse de terti (compania aeriana, unitatile de cazare);
- Compania aeriana are dreptul de a modifica orarul de zbor, prin urmare, agentia noastra nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea mentionata in programul excursiei;
- Detaliile si informarile pentru plecarea grupului se transmit pe e-mail cu o saptamana inaintea plecarii.

 

Cod oferta 31Drezervare