Circuit

Israel

PASTE 2018 IN TARA SFANTA ISRAEL

8 zile / de la 699 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 03 aprilie 2018
Categorie cazare: Hotel 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: Demipensiune
 
          

PASTE IN TARA SFANTA 2018

 

TARIF : 699 euro / persoana, loc in camera dubla

ORAS DE PLECARE : BUCURESTI

 

 

ZIUA I: 03.04 (marti) Tel Aviv - Sf. Gheorghe Lod - Haifa - Gradinile Bahai`s
Intâlnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la ora 13:20. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe - Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Continuare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai`s. Cina si cazare in Nazareth/Tiberias.

ZIUA II: 04.04 (miercuri) Nazareth - Tiberias - Cana Galileii - Tabor - Capernaum
Mic dejun. Vizita la Biserica Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Continuare spre Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru (15 euro/pers.), Capernaum - orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a inceput activitatea Sa mesianica. Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel pentru Slujba (Denia Sf. Si Mari Joi). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA III: 05.04 (joi) Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Raul Iordan - Ierihon
Mic dejun. Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul, Biserica cu hramul Sf. Gheorghe si pestera Sf. Proroc Ilie Tesviteanu. Deplasare spre Raul Iordan - in care a fost botezat Mantuitorul, oprire pentru baie si botez simbolic. Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan. Se continua spre Ierihon, acesta fiind considerat cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Biserica Dudul lui Zaheu, vedere generala - Muntele Ispitirii ,,Carantania`` si Asezamantul Romanesc pentru participare la Slujba Celor 12 Evanghelii). Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA IV: 06.04 (vineri) Ierusalim - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii in Vinerea Mare!
Mic dejun. Se va incepe programul cu Muntele Eleon - Biserica cu locul in care a fost prima si a doua aflare a capului Sf. Ioan Botezatorul, Biserica cu hramul Inaltarii si Sf. Pelaghia in care se afla icoana Mantuitorului Pantocrator - facatoare de minuni. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins, Biserica Mormântul Maicii Domnului. Muntele Maslinilor, Valea Chedronului, Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Participare la Denia Prohodului la Sf. Mormant. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA V: 07.04 (sambata) Ierusalim - Hristos a Inviat !!! Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului
Mic dejun. Sosire in Cetate la Sfantul Mormant, pentru participarea la slujba din cadrul Bisericii Sf. Invieri - Veniti sa luati Lumina si Hristos A Inviat! (nu se garanteaza intrarea, dar slujba este transmisa in mai multe tari, printr-un ecran pozitionat pe platoul din fata portii Jaffa). Se continua programul cu orasul Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului si Biserica Sf. Ecaterina. La ora 23:00 plecare spre Sfantul Mormant, pentru Participare la slujba Invierii. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VI: 08.04 (duminica) Samaria - Sebastia - Marea Moarta
Mic dejun. Plecare spre Samaria - Nablus, localitate situata la poalele Muntelui Garizim, munte sfant al samaritenilor. Se viziteaza Biserica cu Fantana lui Iacov - locul intalnirii Mantuitorului cu femeia Samariteanca si racla cu sfintele moaste ale Sf. Nou Mc. Filumen. Deplasare catre Sebastia, unde se afla inchisoarea in care a fost inchis Sf. Ioan Botezatorul. Optional: Masa Festiva de Paste (25 euro/pers.aprox.). Deplasare spre Marea Moarta pentru plaja, baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VII: 09.04 (luni) Bethlehem - Sf. Sava - Sf. Mormant - Muntele Sion - Ein Karem
Mic dejun. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste Pestera Magilor si mai multe Sfinte moaste (10 euro/pers). Deplasare spre Ierusalim pentru rugaciune la Biserica Sfintei Învieri cu Golgota, Piatra Ungerii si Sfântul Mormânt. Plecare spre Muntele Sion, unde se viziteaza Biserica Adormirea Maicii Domnului, Cina cea de Taina si mormantul proorocului David. Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Cina si cazare in Bethlehem.

ZIUA VIII: 10.04 (marti) Bethlehem - Tel Aviv - Bucuresti
Mic dejun. Plecare spre aeroportul din Tel-Aviv, decolare la 07.00 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 09.50.

 

 

Durata: 8 zile | 7 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret: /persoana

            Perioada sejur            Camera dubla + demipensiune
03 aprilie - 10 aprilie 2018 699 euro (supliment camera single 195 euro)

 

 

Servicii incluse:     
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● 7 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● 2 mese in avion (mic dejun si cina)
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi si soferi)
● intrarile la obiectivele turistice

 

Servicii neincluse:
● asigurarea medicala
● excursiile optionale din program
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese

 

Nota:
- Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
- Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
- Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
- Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.

De retinut:
- Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
- Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
- Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
- In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
- Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
- Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.


Cod oferta 49Rrezervare