Circuit

Israel

ISRAEL 2018 - Program economic, TAXE INCLUSE !

6 zile / de la 399 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 24.10, 22.11, 27.11, 03.12.2018
Categorie cazare: Hotel 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 
          

CIRCUIT 2018 ISRAEL

TARIF: 499 EURO / PERSOANA

PLECARI  2018 : 24.10, 22.11, 27.11, 03.12.2018

 

 

LAST MINUTE !

399 EURO/PERS PTR PLECARE 3 DECEMBRIE ! ULTIMELE LOCURI !

 

 

 

Program Economic in Tara Sfanta

 

ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Ierusalim -  Bethlehem

Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 10:45 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:25*. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe -  Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Plecare spre Asezamantul Romanesc din Ierusalim -cu hramul Sf. Mare Mucenic Gheorghe. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA II: Ierusalim - Ein Karem - Muntele Eleon - Bethlehem - Biserica Nasterii Mantuitorului 

Mic dejun. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Oprire la Zidul Plangerii. Se continua cu M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - LoculJudecatii de Apoi si Poartade aur. Deplasare spre  Bethlehem, unde se va vizita Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor- ucisi in timpul regelui Irod si BisericaSf. Ecaterina. Optional: Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii si  Manastirea Sf. Teodosie care adaposteste mai multe Sfinte Moaste (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA III: Ierusalim - Biserica Mormantul Maicii Domnului - Gradina Ghetimani - Drumul Crucii

Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, pentru participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo undeo bisnuiasa se roage si unde a fost prins. Se va intra pe poarta Sf. Stefan si se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Timp liber la dispozitie pentru rugaciune si pentru eventualele cumparaturi în zona comerciala din imprejurimi. Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA IV: Hozeva - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Marea Moarta - Manastirea Sf. Gherasim

Mic dejun. Optional: Plecare spre Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc - unde parintele va face o rugaciune pentru cei care ajung in acest  lacas, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”- vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran-vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

 

ZIUA V: Raul Iordan - Tiberias  - Galileea - Muntele Fericirilor - Capernaum

Mic dejun. Se incepe programul cu Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Mantuitorul Isus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic.Tiberias -orasul construit de Irodcel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu .Muntele Fericirilor - unde Iisus a rostit frumoasa predică a “Fericirilor”. Tabgha -saturarea celor cinci mii de oameni cu doi pesti si cinci paini,  Capernaum -orasul lui Iisus, locul unde Domnul si-a  inceput activitatea Samesianica. Optional: Croaziera pe Marea Galileii  pe urmele Sf. Apostol Petru, unde se va servipranzul gustand din“ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cina si cazare Tiberias/Nazareth.

 

ZIUA VI:  Cana Galileii - Nazaret - Muntele Tabor - Haifa - Tel Aviv

Mic dejun. Cana Galileii-Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Vizita la Biserica Sf. Fecioare Mariasi la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vesteacă va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor-Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10euro/pers). Deplasare spre Haifa, unde se pot admira faimoasele gradini Bahai’s. Plecare sprea eroportul din  Tel-Aviv, decolare la 18:05 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 20:55*.

 

 

TARIF / PERS  : 

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE   |   Exprimare pret:

DATA Camera dubla + demipensiune
24.Oct.2018 499 EUR (SUPLIMENT SGL: 140 EURO)
22.Nov.2018 499 EUR (SUPLIMENT SGL: 140 EURO)
27.Nov.2018 499 EUR (SUPLIMENT SGL: 140 EURO)
03.Dec.2018 499 EUR (SUPLIMENT SGL: 140 EURO)

 

 

SERVICII INCLUSE :

 

 • Bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
 • Transfer aeroport - hotel - aeroport
 • 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
 • 5 nopti cazare cu demipensiune in hoteluri de 3 si 4 stele
 • Transport cu autocar modern - aer conditionat
 • Ghid / preot
 • Taxele de aeroport
 • Bagaj de mana si bagaj de cala
 • Bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
 • Taxele de intrare la obiectivele turistice din program

 

SERVICII NEINCLUSE :

 

 • Asigurarea de calatorie
 • Bauturile alcoolice si racoritoare la mese
 • Excursiile optionale din program
 • Slujba de noapte la Mormantul Sfant ( optional )

 

!!! Pentru plecarile din data de 24.10 si 22.11.2018 orarul de zbor este :

Otopeni 10:50 - Tel Aviv 13:25

Tel Aviv 07:00 - Otopeni 09:45

 

NOTA!

 

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
 • Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
 • Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
 • Persoanele - si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
 • Serviciile neincluse (taxi, taxe, excursiile optionale) se achita la agentie.
 • Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de min 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.

 

De retinut:
- Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
- Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
- Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
- In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia de turism nu isi asuma responsabilitatea.
- Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
- Orarul de zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL/ TAROM. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.

 

Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

 

Cod oferta 49Rrezervare