Circuit

Israel

Adormirea Maicii Domnului in Tara Sfanta 2019

6 zile / 599 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 23 august 2019
Categorie cazare: Hotel 4*
Transport: Avion
Masa: Demipensiune
 
          

Adormirea Maicii Domnului in TARA SFANTA

 

Plecare : 23 august 2019

Durata: 6 zile | 5 nopti   |   Transport: Avion  |   Masa: DEMIPENSIUNE

 

 


ZIUA I: Bucuresti - Tel Aviv - Mormantul Sf. Gheorghe - Ierusalim -  Bethlehem
Intalnire la aeroportul Henri Coanda cu reprezentantul agentiei cu 3 ore inainte de plecare. La ora 11:00 decolare din Bucuresti, cu sosire in aeroportul din Tel Aviv la 13:35. Se va incepe programul cu Biserica Sf. Gheorghe -  Lod, care adaposteste mormantul Sfantului. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA II: Ierusalim - Gradina Ghetimani - Biserica Mormantul Maicii Domnului  
Mic dejun. Plecare spre Ierusalim, Gradina Ghetimani - locul mult iubit de Domnul, acolo unde obisnuia sa se roage si unde a fost prins. Participare la Sf. Liturghie la Mormantul Maicii Domnului. Se pleaca in procesiune cu Icoana Maicii Domnului pana la Sfantul Mormant.  Muntele Sion cu vizita la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Cina cea de Taina si Mormantul prorocului David. Manastirea Sf. Sava cel Sfintit in desertul Iudeii. Optional: Slujba de noapte la Mormantul Mantuitorului locul in care va fi Icoana Maicii Domnului (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA III: Ierusalim - Muntele Eleon - Drumul Crucii - Muntele Sion - Biserica Nasterii
Mic dejun. Deplasare spre M-tele Eleon la Biserica ortodoxa a Inaltarii Mantuitorului la cer si Biserica unde s-a aflat Capul Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Manastirea Sf. Pelaghia unde se afla Icoana Mantuitorului facatoare de minuni - Pantocrator. Se continua cu Muntele Maslinilor, Valea Chedronului - Locul Judecatii de Apoi si Poarta de Aur. Se parcurge Drumul Crucii cu cele 14 opriri. Ajungand in Cetatea Sfanta, se viziteaza Biserica Sfintei Invieri cu Golgota, Piatra Ungerii, Sfantul Mormant si locul unde s-a aflat Sfanta Cruce. Plecare spre Bethlehem la Biserica Nasterii Mantuitorului, Grota Pruncilor - ucisi in timpul regelui Irod si Biserica Sf. Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA IV: Mormantul lui Lazar - Sf. Ioan Iacob Romanul - Ierihon - Manastirea Sf. Gherasim
Mic dejun. Optional: Plecare spre Mormantul lui Lazar si Biserica unde a avut loc intalnirea Martei si Mariei cu Mantuitorul. Manastirea Hozeva din desertul Iudeii, care adaposteste Moastele Sfantului Ioan Iacob Romanul. Ierihon, care este considerat cel mai vechi oras din lume. Aici se viziteaza Asezamantul Romanesc, Biserica Dudul lui Zaheu, Muntele Ispitirii “Carantania”-vedere generala cu oprire la Marea Moarta pentru baie si cumparaturi produse cosmetice. Pesterile de la Qumran - vedere generala din autocar. Plecare spre hotel cu oprire la Manastirea Sfantului Gherasim de la Iordan (45 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.

ZIUA V:  Raul Iordan - Tiberias - Cana Galileii -  Nazaret - Muntele Tabor
Mic dejun. Raul Sf. Iordan -  in care a fost botezat Mantuitorul Iisus Hristos, oprire pentru baie si botez simbolic. Continuare spre Tiberias - orasul construit de Irod cel Mare in cinstea Imparatului Tiberiu. Optional: Croaziera pe Marea Galileii pe urmele Sf. Apostol Petru - se serveste pranzul  gustand din “ Pestele Sf. Petru” (30 euro/pers.). Oprire la Biserica Ortodoxa cu hramul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel - Capernaum. Cana Galileii - Biserica din locul primei minuni savarsite de Iisus la nunta lui Simon si transformarea apei in vin. Nazareth - Biserica Sf. Fecioare Maria si la Izvorul Maicii Domnului, unde Arhanghelul Gavril i-a adus Maicii Domnului vestea că va naste pe Mesia. Optional: Muntele Tabor - Biserica Schimbarii la Fata, unde Domnul le-a aratat ucenicilor firea  Sa Dumnezeiasca (10 euro/pers). Cina si cazare Bethlehem.


ZIUA VI: Ierusalim - Ein Karem - Tel-Aviv - Bucuresti   
Mic dejun. Deplasare spre Ierusalim la Mormantul Maicii Domnului, pentru participare la Slujba de Adormire a Maicii Domnului. Plecare spre Ein Karem - patria Sf. Ioan Botezatorul. Vizita la Biserica Nasterii Sf. Ioan Botezatorul si la Izvorul unde a avut loc intalnirea Maicii Domnului cu Elisabeta. Plecare spre aeroportul din  Tel-Aviv, decolare la 18:30 cu sosire in Bucuresti - Henri Coanda la ora 21:15.

 

 

TARIF / PERS  : 599 euro / persoana, loc in camera dubla

Supliment camera single : 140 euro

Copil intre 2 - 12 ani in camera cu 2 adulti : - 30 euro


Servicii incluse :
● bilet de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti
● transfer aeroport - hotel - aeroport
● 1 mic dejun si 1 cina in avion cu bauturi incluse
● 5 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4*
● transport cu autocar modern - aer conditionat
● ghid si preot
● taxele de aeroport
● bacsisuri (hoteluri, ghizi locali si soferi)
● taxele de intrare la obiectivele turistice din program

Servicii neincluse :
● asigurarea medicala de calatorie
● bauturile alcoolice si racoritoare la mese
● mesele de pranz
● excursiile optionale din program, SLUJBA DE NOAPTE LA MORMANTUL SFANT, precum si alte excursii propuse la fata locului

 

 

Nota:
•    Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cu cel putin 6 luni de la data intoarcerii.
•    Programul pe zile si ordinea vizitelor se pot modifica, respectand in totalitate vizitele mentionate în program.
•     Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este in conformitate cu normele locale.
•    Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partaj in camera dubla sau tripla, nu vor plati diferenta de single, aceasta fiind suportata de catre agentie.
•    Serviciile neincluse (taxe, excursiile optionale) se achita la agentie. Excursiile optionale care nu sunt achitate la agentie pot suferi modificari ale tarifului la fata locului.
•    Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii. Pentru inscriere se va achita un avans de 30% din valoarea totala a pachetului de servicii.
•    Tariful este stabilit pentru un numar minim de 30 persoane. Pentru un grup mai mic, tariful nu se majoreaza.
            
De retinut:
•    Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, trebuie să prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu însoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat;  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazierul judiciar. Detalii la www.politiadefrontiera.ro
•    Orice abatere a turistului de la program, se face pe propria raspundere.
•    Turistul este obligat sa anunte agentia asupra oricarui incident petrecut in afara granitelor Romaniei.
•    In cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primii turistul pe teritoriul statului respectiv, sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu, Agentia  de turism  nu isi asuma responsabilitatea.
•    Deteriorarea sau pierderea bagajului nu este imputabila agentiei de turism, ci companiei aeriene. Solicitarile pentru recuperarea bagajului pierdut si pentru eventualele despagubiri se vor adresa direct companiei aeriene care a efectuat transportul.
•    Orarul de  zbor poate fi modificat . Zborul este operat de compania aeriana ELAL. Vă rugăm să verificaţi orarul de zbor cu 24 ore înainte de plecare. Agenţia nu este răspunzătoare pentru modificarea orarului de zbor sau pentru întârzieri, acestea fiind în responsabilitatea companiei aeriene şi a autorităţilor aeroportuare.
 rezervare