Circuit

Israel - Iordania

ISRAEL & IORDANIA 2018 - 2019

8 zile / de la 499 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 20.11.2018, 19.02.2019, 19.03.2019, 14.05.2019 si 14.06.2019
Categorie cazare: Hotel 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 
          

ISRAEL & IORDANIA 2018 - 2019

AMMAN - NAZARET - PETRA - BETHLEEM - IERUSALIM

 

Israel & Iordania… acel circuit special, care va va purta prin destinaii încarcate de cultura, istorie si religie. Veti avea ocazia sa vizitati locurile în care s-au desfaurat cele mai importante evenimente din viata lui Iisus si sa admirati monumente impresionante, care dateaza înca din civilizatiile stravechi.

 

 

BONUS !!!

Pentru rezervarile efectuate pana la sfarsitul lunii septembrie, pentru plecarea din 20.11.2018 oferim GRATUIT pachetul de cina in valoare de 99 euro /persoana

 

 

ZIUA 1 : Sosire in Tel Aviv
Zbor spre Tel Aviv. Veti fi întâmpinati la sosire de catre ghidul dumneavoastra, care va va conduce apoi la hotel, unde veti avea parte de o primire calduroasa. Veti înnopta în Tiberias. (hotel informativ - Hotel Berger)

 

ZIUA 2 : Muntele Fericirii - Capernaum - Tabgha

Dupa micul dejun veti vizita locurile sfinte de la Marea Galileei. Va veti deplasa de-a lungul armului lacului Kinneret pentru a ajunge la Muntele Fericirii, la locul în care Iisus a tinut predica despre fericire. Din acest loc aveti ocazia sa admirati o frumoasa priveliste asupra Marii Galileii. Veti continua calatoria catre Capernaum pentru a vizita vechea Sinagoga si casa lui Iisus, în care a locuit dupa ce a plecat din Nazareth. Continuati excursia spre Tabgha, unde a avut loc Miracolul Înmultirii pâinilor si a pestilor. Apoi va veti întoarce la hotelul din Tiberias, unde veti fi cazati. (hotel informativ - Hotel Berger) Posibilitatea de a participa la o excursie optionala: plimbare cu barca cu masa inclusa.

 

ZIUA 3 : Haifa – Muntele Carmel – Nazareth - Amman
Dupa ce veti lua micul dejun veti pleca spre Haifa. Veti participa la un tur panoramic al orasului port si a gradinii Bahai. Apoi, veti continua drumul catre Muntele Carmel la Muhraqa, loc venerat de evrei, crestini si musulmani. În acest loc, profetul Ilie a luptat împotriva preotilor lui Baal pentru a apara creditna Israelului. Veti continua drumul catre Nazareth, unde au locuit Iisus împreuna cu Fecioara Maria si unde si-a petrecut copilaria Isus. Veti vizita Biserica Bunei Vestiri si atelierul Sf. Iosif. Apoi, veti trece frontiera Sheikh Hussein pentru a ajunge in Iordania în Amman, unde veti face un tur panoramic. Cazare în Amman. (hotel informativ - Hotel Sparr)

 

ZIUA 4 : Amman - Petra

Mic dejun. Veti porni calatoria spre Petra, trecând prin Canionul Siq, unde veti putea admira peretii colorati. Datorita mineralelor din stânci totul este colorat în rosu, verde, roz, alb , galben si roz. Se viziteaza Petra, recent declarata una dintre cele sapte minuni ale lumii. În cadrul turului pietonal prima oprire va fi la faimosul monument al Beduinilor (Hazane). Apoi veti continua plimbarea în centrul " Orasului Pierdut", unde veti vizita cele mai importante monumente antice: Strada Colonadeor, Templul Fiicei lui Faraon, Teatrul si multe altele. Cazare în Amman. (hotel informativ - Hotel Sparr)

 

ZIUA 5 : Amman – Madaba – Muntele Nebo - Bethleem
Mic dejun. Veti porni calatoria spre Madaba, denumit orasul mozaic al Iordaniei. Veti vizita Biserica ortodoxa Sf. Gheorghe, care se afla în purtarea de grija a grecilor. În interiorul acestei biserici veti putea admira mozaicul celei mai vechi harti din Tara Sfânta. Veti continua calatoria spre muntele Nebo. Potrivit traditiei iudaice, acesta este muntele, de pe care Moise a privit spre Pamântul Fagaduintei, spre Tara Sfânta, loc în care nu i-a fost îngaduit sa paseasca. Tot pe acest munte se pare ca a murit marele profet Moise. Din acest punct puteti vedea Valea Râului Iordan, în care a avut loc botezului traditional al lui Iisus în Bethleem. De asemenea, Muntele Nebo este faimos pentru mozaicurile colorate, care dateaza din perioada Bizantina. Continuam spre granita si vom trece din Iordania în Israel, traversând Podul Allenby pentru a ajunge la Betleem. (hotel informativ - Hotel Golden Park)

 

ZIUA 6 : Bethleem – Ierusalim
Mic dejun. Plecare dimineata spre Ierusalim. Va veti opri pe Muntele Maslinilor pentru a admira o panorama uimitoare asupra Orasului Vechi si a desertului Iudaic. Apoi, veti vizita Biserica Înaltarii, Biserica Dominus Flevit, iar urmatoarea oprire va fi în Gradina Ghetsimani pentru a vizita Biserica Tuturor Natiunilor. Veti continua excursia în Orasul Vechi si veti ajunge la Muntele Templului pentru a vizita Moschei impresionante, Biserica Sf. Ana, veti strabate Drumul Crucii - Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mântuitorului, Biserica Sfântului Mormânt, coloratul Bazar Arabic, Muntele Sion, Camera Cinei cea de Taina si mormântul regelui David. Cazare în Betleem. (hotel informativ - Hotel Golden Park)

 

ZIUA 7 : Bethleem - Ierusalim
Mic dejun. Veti avea timp liber sau posibilitatea de a participa la o excursie optionala. Cazare în Ierusalim.

 

ZIUA 8 : Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. În functie de ora de plecare, autocarul va va transfera la aeroportul din Tel Aviv pentru check-in si îmbarcare pentru zborul cu destinatia Bucuresti Otopeni.

 

 

TARIFE :

         Date de plecare              Pret excursie (euro / persoana)
20 noiembrie 2018 499 euro
19 februarie 2019 599 euro
19 martie 2019 599 euro
14 mai 2019 699 euro
14 iunie 2019 699 euro

 

 

TARIFELE INCLUD :

* Zbor dus-întors Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti.
* Bagaje de cala de 32 kg si de mana 10 kg / persoana
* Hoteluri de top de 3 si 4 stele, pe toata durata excursiei. (
* Mic dejun tip bufet
* Transferuri aeroport - hotel - aeroport
* Ghid de turism vorbitor de limba româna
* Transportul la cele mai importante puncte de atractie turistica se va face cu un autocar confortabil dotat cu aer conditionat.

 

 

TARIFELE NU INCLUD :

* Taxe de aeroport si servicii: 195 euro / pers.
* Asigurare storno si medicala de calatorie
* Taxe de trecere a frontierei Israel – Iordania - Israel (obligatoriu, se achita la fata locului)

 

 

OPTIONAL :

* Pachet cina 7 seri: 99 euro / pers.
* Pachet excursii opionale: 149 euro / pers. (include programul din zilele 4, 6 si 7)
* Supliment camera single: 229 euro / pers.

 

 

NOTA :

* Pentru aceasta calatorie aveti nevoie de pasaport valabil înca 6 luni de la data zborului de întoarcere !

* Rezervari în functie de disponibilitatea fiecarei date.
* Nu sunt prevazute modificari în program si hotel, dar organizatorul îsi rezerva o asemenea posibilitate.

* Numarul minim de participanti pentru fiecare data de plecare : 35 persoane.

 rezervare