Circuit ✈︎

Vrei sa iei parte la o aventura pe cinste? Descopera oferta de circuite avion de la Komsi Travel! Iti punem la dispozitie zeci de destinatii incredibile, perfecte pentru a-ti hrani setea de aventura! Tot ce trebuie sa faci este sa iti impachetezi un mic bagaj, iar noi vom avea grija de restul! Alege cele mai frumoase circuite cu avionul in intreaga lume si traieste experiente la superlativ!

Ce zici de un circuit cu avionul in frumoasa Rusie? Poti opta pentru un circuit Bucuresti - Moscova - Sankt Petersburg, in care ai ocazia sa vizitezi cele mai faimoase obiective turistice! Iar daca iti doresti o vacanta cu adevarat exotica, poti opta pentru un circuit cu avionul in Extremul Orient! Thailanda, Malaezia si Singapore n-au fost nicicand mai aproape! Descopera plajele superbe ale Vietnamului sau incearca un tur pe elefant in jungla cambodgiana! Relaxeaza-te alaturi de familie si prieteni intr-unul din cele mai frumoase circuite avion de anul acesta!

Phuket si Bangkok te asteapta sa le descoperi misterele! Civilizatiile vechi de mii de ani din Orient te vor fermeca cu traditiile lor neobisnuite. Alternativ, poti alege circuite cu avionul in Iordania, Israel sau  Japonia! Lasa-te purtat pe aripile aventurii si vino alaturi de Komsi Travel pentru cele mai bune oferte de circuite cu avionul! Pregateste-ti bagajele si da startul unei povesti de neuitat! Descopera aceasta lume magnifica cu ajutorul pachetelor de sejururi si circuite cu avionul, numai la Komsi Travel! Avem destinatiile perfecte, pentru toate gusturile si bugetele!

Cauta un circuit Alege perioada si cauta vacanta dorita
City Break title City Break subtitle
Hotel title Hotel subtitle
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle