Circuit

Austria

AUSTRIA 2018

8 zile / de la 570 EUR


Punct de plecare: Bucuresti
Date plecare: 22 august 2018
Categorie cazare: Hotel 3* - 4*
Transport: Avion
Masa: Conform oferta
 
          

AUSTRIA 2018

Din trilogia “Comorile Alpilor” - Imperiul Alpilor şi al Habsburgilor


Munchen – Innsbruck – Wattens – Drumul Alpin Grossglockner – Heiligenblut – Lienz – Worthersee – Villach – Werfen – Salzburg – St. Gilgen – Bad Ischl – Hallstatt – Bad Aussee – Graz – Murzzuschlag – Calea ferată Semmering – Viena


Există ținuturi unde, de fiecare dată, cei care-și urmează chemarea pasiunilor găsesc așteptările lor depășite și descoperă noi, irezistibile fascinații. Unul dintre aceste locuri este Austria, țara care moștenește gloria unui trecut măreț, imperial și care oferă o diversitate geografică, estetică și culturală devenită reper universal. Tema principală a circuitului pe care vi-l propunem prin Austria este povestea Alpilor Orientali, cuprinsă între grandoarea naturii și conștiința valorilor unei mari civilizații. Pornind din Bavaria, din sudul Germaniei, circuitul punctează unele locuri mai puțin frecventate de grupuri, prin landurile austriece Tirol, Karnten, Salzburg și Steiermark. Alternanța escapadelor pe vârfuri de munte cu cele de pe lacurile alpine se vor desfășura în etape pasionante, care vor fi completate de vizitele în marile centre culturale, precum Innsbruck, Salzburg, Graz și nu în ultimul rând Viena, citadela artelor și arhitecturii. Chiar dacă aţi fost de nenumărate ori în Austria, veţi descoperi o mulţime de locuri noi dacă veţi participa la circuitul dedicat acestei țări, care constituie al treilea capitol din trilogia noastră turistică "Comorile Alpilor" alcătuită din programul Italia: Lombardia și Marile Lacuri și din programul Elveţia: Ţara superlativelor și a tradiţiilor seculare.  


Perioada: 22.08 – 29.08.2018


Ziua 1 / 22.08.2018:  Bucureşti – Munchen – Innsbruck
Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în fata ghişeului de îmbarcare al companiei Lufthansa). Plecare spre Munchen cu zborul LH 1657 (06:05 / 07:05). După sosirea în Bavaria de Sud unde se află Munchen-ul, vom pleca terestru spre Innsbruck, oraş situat în sud-vestul Austriei pe valea râului Inn, în inima Munţilor Karwendel şi Tuxe, într-un cadru natural de basm, celebru pentru sporturile de iarnă, oraşul găzduind de două ori Jocurile Olimpice de Iarnă, fiind însă cunoscut şi ca cel de-al treilea centru universitar din Austria. Vom vizita oraşul vechi, făcând un tur pietonal pentru a admira Goldenes Dachl - Acoperişul de Aur, simbolul orașului Innsbruck, construit din tăblițe de cupru aurite, Hofkirche - Biserica Regală, Capela de Argint în care se află o venerată Madonă din argint, capela construită în anul 1578 ca mormânt al Arhiducelui Ferdinand II şi al soţiei sale, Domul Sf. Iacob, Turnul Primăriei, Palatul Hofburg și Cenotaful Împăratului Maximilian I, care și-a mutat curtea la Innsbruck în anul 1490. Ne vom convinge cu această ocazie ca orașul este o fantezie barocă, ale cărui detalii arhitectonice ating finețea filigranului în piatră, din sec. al XVIII-lea, epoca împărătesei Maria Terezia. După-amiază, vă propunem o excursie opțională, o aventură montană pe traseul Nordkette, vestit în Alpii Tirolezi, în care se va merge cu funicularul și telecabina. Din centrul fostei capitale imperiale Innsbruck, ascensiunea are o diferență de nivel de 1700 m, pe traseul Hungerburg - Seegrube - Hafelekar (2256 m). Stațiile funicularului reprezintă creația arhitectei Zaha Hadid care urmărește transfigurarea topografiei alpine prin mijloacele tehnologiei moderne, rezultând structuri artificiale care imită ghețarii. Cazare în Innsbruck.


Ziua 2 / 23.08.2018:  Innsbruck – Wattens – Drumul Alpin Grossglockner – Heiligenblut – Lienz
Mic dejun. În prima parte a zilei ne vom îndrepta spre Wattens, pentru a vizita complexul Swarovski Crystal World, unde se află cea mai mare fabrică care produce celebrele bijuterii atât de apreciate în întreaga lume. Expoziția din cadrul complexului ne va introduce într-un decor straniu, un caleidoscop de culoare și lumină, de factură suprarealistă iar magazinul ne oferă posibilitatea de a cumpăra suveniruri. Itinerariul zilei ne va purta spre șoseaua alpină „Gerlosstrasse”, trecând prin „Pasul Gerlos", situat la o altitudine de 1630 m şi spre Cascada Krimml, situată în inima Parcului Național „Hohe Tauern”. Aici vom face o scurtă drumeție pentru a admira și fotografia una dintre cele mai mari cascade din Europa, cu o cădere de apă de 380 m, pe trei niveluri. În a doua parte a zilei vom parcurge cel mai lung și mai spectaculos drum din Alpi, autostrada alpină de mare altitudine Grossglockner, o realizare inginerească de excepție. Șoseaua șerpuiește și urcă spre Hochtor, la 2551 m, punctul de trecere dintre landurile Salzburg și Karnten, de unde coboară la Heiligenblut, o localitate micuță, cuibărită într-o vale, cunoscută drept o "nirvană alpină", la poalele masivului Grossglockner, cel mai înalt din Austria (3798 m). După un popas în Heiligenblut, ne vom deplasa până la Lienz, capitala unei regiuni cu lanțuri muntoase impunătoare și sate izolate. Cazare în Lienz.


Ziua 3 / 24.08.2018:  Lienz – Worthersee – Villach
Mic dejun. Astăzi vom petrece ziua în landul Karnten (Carintia), din care cea mai mare parte va fi dedicată lui Worthersee, cel mai mare lac de pe Riviera Austriei. Vom face o plimbare pe promenada din Pörtschach, o croazieră pe lacul Wörthersee la bordul vaporului cu abur „Thalia” şi vom vizita satul Maria Worth, care ne va dezvălui elegantele palate și vile, pe care aristocrații și industriașii din perioada Belle Epoque le-au construit pe faleza de 42 de km a lacului. Croaziera va fi o experiență cu influențe meridionale, prilej pentru o inițiere în „Arhitectura - Wörthersee”: clădiri cu bovindouri, turnulețe și logii generoase. Stilul Art Nouveau și spiritul stilului englezesc s-au îmbinat cu romantismul regional carintian pentru o demonstrație de rafinament în decorul natural al Alpilor. Vom face o oprire la Faaker See, lacul vecin, cu ape verzi-turcoaz cu aspect mediteranean, un cadru idilic pentru înot și navigație. Ne vom îndrepta apoi spre Villach, situat pe malul râului Drau, unde vom putea petrece o seară agreabilă în centrul vechi, cu străduțe exclusiv pietonale și prăvălioare atrăgătoare, adăpostite sub arcadele clădirilor renascentiste. Cazare în Villach.


Ziua 4 / 25.08.2018:  Villach – Werfen – Salzburg
Mic dejun. Plecare spre Werfen, pentru a surprinde în fotografii unul dintre castelele medievale emblematice ale Austriei, Hohenwerfen. În continuare ne vom îndrepta spre Salzburg, "orașul de aur al barocului măreț", situat pe malurile râului Salzach, în vecinătatea Alpilor, a cărui arhitectură e în armonie deplină cu spiritul muzicii lui Mozart. Cel de-al patrulea oraş ca mărime al Austriei, Salzburg-ul este renumit din punct de vedere cultural şi al frumuseţilor naturale, dar şi datorită faptului că este oraşul natal al compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart, datorită filmului “Sunetul Muzicii”, care a fost turnat aici, datorită frumoaselor Grădini Mirabell care aparţin companiei care produce vestitele bomboane de ciocolată Mozartkugeln şi lista poate continua. Orașul vechi cu arhitectura sa barocă faimoasă în întreaga lume, are unul dintre cele mai bine conservate centre din arealul germanic, fiind inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO din anul 1997. În timpul turului pietonal vom avea prilejul să descoperim Palatele Arhiepiscopilor, Residenzplatz, Catedrala, Biserica și Cimitirul St. Peter, Biserica Colegiilor, Casa lui Mozart, Primăria, Piaţa Veche cu Fântâna Sf. Florian şi Grădinile Mirabell. După turul pietonal, veți avea timp pentru vizite individuale, pentru cumpărături pe principala stradă pietonală din Salzburg, Getreidegasse care este specială datorită magazinelor care-şi afişează logourile proprii, utilizând doar machete din metal, similare celor folosite în secolele trecute, sau opțional, se poate vizita Palatul Hellbrunn care este renumit pentru frumoasele sale grădini şi fântânile arteziene cu admirabile jocuri de apă. Palatul a fost construit acum trei sute de ani pentru principele arhiepiscop Markus Sittikus, care obișnuia să se amuze pe seama invitaților săi, plănuind farse cu ajutorul unor ingenioase jocuri de apă, încă funcționale. Cazare în Salzburg.


Ziua 5 / 26.08.2018:  Salzburg – St. Gilgen – Bad Ischl – Hallstatt – Bad Aussee – Graz
Mic dejun. Ne vom îndrepta spre districtul lacurilor Salzkammergut, regiune care se întinde pe teritoriul a trei landuri și al cărei nume provine de la domeniile de exploatare a sării aflate mult timp sub monopol strict de stat. Crestele munților cu vârfuri ca niște ace, salba scânteietoare a lacurilor turcoaz, văile împădurite, populate de ciute, toate acestea compun tabloul Austriei celei mai verzi şi luxuriante. Salzkammergut a fost închis curioșilor secole la rând și a devenit accesibil numai după ce împăratul Franz Iosef a dezvoltat stațiunea Bad Ischl. Traseul zilei prevede o primă oprire la St. Gilgen, în trecut, avanpostul răsăritean al teritoriului arhiepiscopilor de Salzburg, aflat la capătul nordic al lacului Wolfgangsee. Opțional, vă veți putea îmbarca pe un vaporaș care vă va duce până la St. Wolfgang, orășelul care a dat numele lacului, unde vă veți reîntâlni cu autocarul. În continuarea zilei vom pleca spre Bad Ischl, cea mai renumită stațiune balneară din Salzkammergut, unde Franz Iosef și-a stabilit reședința de vară, acesta fiind locul unde și-a cunoscut viitoarea soție, Elisabeta de Bavaria. Vom face aici popasul principal al zilei, prilej pentru a vizita opțional Kaiservilla, faimosul conac imperial. Ne vom deplasa spre Hallstatt, o localitate care pare agățată de pantele masivului Dachstain, pe malul lacului cu același nume, vom ajunge apoi la Bad Aussee, o pitorească stațiune balneară, după care vom ajunge în Graz, unde ne vom caza.


Ziua 6 / 27.08.2018:  Graz – Murzzuschlag – Calea ferată Semmering – Viena
Mic dejun. Dimineaţa vom vizita orașul Graz, al doilea oraş ca mărime al Austriei şi totodată capitala provinciei Steiermark (Stiria), situată pe Râul Mur, al cărui centru istoric este inclus integral în Patrimoniul Mondial UNESCO. Vom face un tur exclusiv pietonal pentru a cuprinde toate locurile și monumentele reprezentative. Influența renașterii italiene i-a conferit acestui oraș elegant, capitală a Landului Steiermark, o atmosferă mediteraneeană, în care coexistă fațadele rococo, bisericile de marmură, palatele renascentiste și baroce și edificiile futuriste ale timpurilor moderne. Vom descoperi pe traseu Domkirche, cu Mausoleul împăratului Ferdinand al II-lea, Hauptplatz, cu Primăria, Landhaus, sediul Parlamentului local, Arsenalul, Schlossberg, cu două turnuri medievale și structurile avangardiste Murinsel și Kunsthaus. În partea a doua a zilei ne vom îmbarca din gara din Murzzuschlag, în trenul cel mai faimos din Austria, cu care trecem în Landul Austria Inferioară. Calea ferată Semmering, terminată în anul 1854, este o minunăție a tehnicii, cu viaducte mari și tuneluri, încă cea mai importantă rută feroviară nord-sud, fiind şi aceasta listată în Patrimoniul Mondial UNESCO. După aprox. o oră, vom ajunge în gara din Wiener Neustadt, unde ne vom întâlni cu autocarul care ne va conduce spre Viena, unde ne vom caza.


Ziua 7 / 28.08.2018:  Viena
Mic dejun. Suntem în Viena, oraşul care a hrănit spiritual atâţia artişti, unul dintre cele mai mari şi importante oraşe ale Europei Centrale, fapt care se datorează poziţiei sale geografice favorabile. Viena a fost secole la rând capitala imperială şi reşedinţă a familiei imperiale de Habsburg, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale şi politice ale Europei. Oraşul situat între culmile nord-vestice ale Alpilor, a fost ridicat iniţial numai în partea de sud a Dunării, astăzi întinzându-se pe ambele sale maluri. La propunerea autorităților, centrul vechi al orașului Viena precum și castelul Schonbrunn, mărturii vii ale domniei familiei imperiale de Habsburg, au fost trecute de UNESCO pe lista Monumentelor Patrimoniului Mondial. Centru al muzicii clasice, Viena este remarcabilă şi datorită arhitecturii sale deosebite, exprimată atât prin clădirile laice cât şi prin cele de cult, oraşul bătând toate recordurile, aici existând peste 27 de castele şi aprox. 150 de palate. Vom face un tur panoramic de oraș care va include Sediul ONU, Prater, Turnul Dunării, Centrul Internațional de Congrese al Austriei, celebrul Ring Vienez cu Opera de Stat, Biserica Votivă, Muzeul de Arte Frumoase, Muzeul de Istorie a Artei, Muzeul pentru Artă Aplicată, Muzeul Naţional de Istorie, Muzeul de Istorie a Naturii, Bursa Vieneză, Ministerul de Război, Muzeul de Artă Contemporană MAK, Burgtheater, Parlamentul, Universitatea, Piaţa Maria Thereza, Primăria şi Palatul Hofburg, fosta reşedinţă de iarnă a familiei imperiale de Habsburg. În continuarea zilei vom face un tur pietonal în centrul istoric, prilej cu care vom vedea Catedrala Sf. Ștefan, Monumentul Ciumei, Biserica Sf. Petru, Palatul Hofburg și Piața Maria Terezia. După-amiază, timp liber pentru cumpărături pe celebra Mariahilferstrasse, una dintre cele mai cunoscute străzi comerciale din Europa sau pentru vizitarea Palatului Schonbrunn, reşedinţa imperială de vară. Seara, opţional, vizită în Grinzing pentru o cină tipic vieneză. Cazare în Viena.


Ziua 8 / 29.08.2018:  Viena – București
Mic dejun. Ultima zi poate fi liberă pentru activităţi individuale, pentru vizite la muzeele din capitala Austriei, pentru ultimele cumpărături sau dedicată unei excursii opționale la Mayerling, Pădurea Vieneză și Baden. Vă veţi îndrepta spre Pădurea Vieneză unde vă veţi opri pentru vizitarea Mănăstirii Heiligenkreuz, cea mai veche mănăstire cisterciană din lume locuită continuu, fondată în anul 1133, care adăpostește mormântul ultimului membru al familiei Babenberg. În continuarea zilei vă veţi îndrepta spre Mayerling, fost domeniu imperial de vânătoare, locul unde moștenitorul tronului Austriei, Prințul Rudolf, s-a sinucis în anul 1886 împreună cu iubita sa Maria Vetsera în vârstă de numai 17 ani. Lăsând în urmă legenda de la Mayerling, veţi face un popas în localitatea vecină, Hinterbruhl, unde în anul 1912, s-a format printr-o explozie într-o mină de ipsos un imens lac subteran, care a devenit după aceea un punct de atracție turistică, fiind cel mai mare lac subteran din Europa. Veţi vizita Seegrotte-Hinterbruhl, coridoarele și galeriile grotei, urmată de o romantică plimbare cu barca pe lacul cu apa limpede. Vă veţi îndrepta apoi spre orașul imperial Baden, de o frumusețe atemporală, renumit pentru apele sale sulfuroase, dar şi pentru clădirile considerate capodopere de arhitectură. Întoarcere la Viena şi transfer la aeroport pentru plecarea spre Bucureşti, cu compania Austrian Airlines, zbor OS 767 (20:15 / 22:55).

 


TARIF:  570 EURO / loc în cameră dublă; Supliment single: 210 EURO
(tarif valabil pt. un grup minim de 25 turiști; pt. un grup mai mic, tariful se va recalcula)


TARIFUL INCLUDE:
- transport continental cu avionul pe ruta București – Munchen cu compania Lufthansa și Viena – București cu compania Austrian Airlines
- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiționat, adaptat la nr. de turiști
- 7 nopți de cazare în hoteluri de 4* și 3*
- mesele menționate în program: 8 mic dejunuri
- transferurile, tururile, excursiile menționate în program
- tururi panoramice și pietonale în Innsbruck, Salzburg, Graz, Viena
- vizită la Complexul Swarovski Crystal World
- croazieră pe Lacul Worthersse
- plimbare cu trenul pe calea ferată Semmering
- taxe parcare, taxe de autostradă, poduri, tunele etc.
- conducător român de grup
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenției de turism

NOU Începând cu anul 2018, agenţia tour-operatoare oferă turiştilor transferuri gratuite la şi de la Aeroportul Henri Coandă – Otopeni, din următoarele localităţi:
•   Sibiu, Rm. Vâlcea, Piteşti
•   Braşov, Predeal, Sinaia, Câmpina, Ploieşti
•   Iaşi, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Oneşti, Adjud, Focşani, Buzău, Urziceni
•   Constanţa, Medgidia, Cernavodă, Feteşti, Slobozia
- transferurile gratuite se vor rezervă la înscriere, rezervările ulterioare fiind posibile doar în limita locurilor disponibile şi cu minim 21 zile înainte de plecare
 

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate și serviciu pentru zborurile continentale: aprox. 160 euro/pers., care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion)
- taxele de oraș (unde se percep) se achită individual la recepția hotelurilor
- taxele de intrare la obiectivele turistice menționate în program
- alte servicii suplimentare decât cele menționate, cheltuieli personale, băuturi etc.
- bacșișuri: 25 euro/pers. pentru ghizi și șoferi, mai puțin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)
- excursiile opționale care se pot realiza cu un număr minim de 20 participanți, tarifele acestora fiind informative; în funcție de timpul disponibil, la fața locului, se mai pot organiza și alte excursii opționale propuse de partenerul local
·    excursie cu funicularul și telecabina pe Nordkette
·    excursie cu vaporașul la St. Wolfgang
·    vizită în Grinzing și cină tipic vieneză
·    excursie la Mayerling, Pădurea Vieneză și Baden
- asigurarea medicală
- asigurarea storno (agenția recomandă încheierea unei asigurări storno)  

ACTE NECESARE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei sau carte de identitate valabilă, a căror copie va fi depusă la agenţie în momentul înscrierii  

CONDIȚII DE ÎNSCRIERE:
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif și se încheie la epuizarea locurilor                                            
- diferență de 50 % se achită cu min. 30 de zile înainte de data plecării
- turistul va încheia cu agenția « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul își asumă plată diferenței stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turiști     

OBSERVAȚII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acțiunii în anumite condiții obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice
- agenția nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure
- agenția nu răspunde în cazul refuzului autorităților de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenția nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiștilor ca urmare a întârzierii acestora
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfășoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situații de urgență, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informații referitoare la excursiile opționale și la itinerar cu observația că nu are calificarea și atestarea legală de ghid turistic
- cazarea turiștilor, precum și eliberarea camerelor se face în conformitate cu  regulile hoteliere specifice fiecărei țări
- clasificarea pe stele a unităților de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din țările vizitate și ca atare respectă standardele locale
- distribuția camerelor la hoteluri se face de către recepțiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepție, asistat de conducătorul de grup
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu țin de agenție, va fi înlocuit cu un altul de aceeași categorie, așa cum este   precizat în program
- agenția își rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană
- agenția poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunțurilor promoțiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunțate, agenția va opri promoția fără un anunț prealabil
- în derularea excursiei pot apărea situații de forță majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din rațiuni politice, greve, condiții meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenția se obligă să depună eforturi pentru depășirea situațiilor ivite. Totodată, agenția nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- așezarea turiștilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor  
- agenția nu-și asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internaționale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii români vor oferi explicații turiștilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajați contra cost doar cu acordul turiștilor interesați  de ghidajul acestora
- excursiile opționale se efectuează la fața locului cu agenții locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele și pentru agenție. Tarifele excursiilor opționale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziționate de la recepția hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziție un mijloc de transport care îi va duce și îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei și după caz un ghid local. În tariful excursiilor opționale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate
- agenția nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză)
- în cazul în care turistul întârzie sau renunță la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenție privind rambursarea eventualelor despăgubiri
- agenția nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă și evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoțiți de ambii părinți; b) însoțiți de unul dintre părinți care să dețină acordul notarial al părintelui care nu călătorește (sau încredințare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoțiți de un adult cu certificat de cazier judiciar în original și acordul notarial al ambilor părinți
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de pașaport individual  
- vă rugăm să vă asigurați că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAȘAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranță și sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei
 

Cod oferta 12Rrezervare